Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Краля на бордеите умря, както си беше поръчал - между бедрата на млада красавица

l Денис Хоф продаваше девствеността на млади момичета и се подмазваше на Тръмп, за да пробие в политиката

l Сега има всички шансове да бъде избран в долната камара на Конгреса, но едва ли ще може да кове закони от отвъдното

Бизнесът с жива плът вирее най-добре в сенчестите места, където рядко се прокрадва слънчевата светлина. Там любопитните погледи и нахалните въпроси не са добре дошли. Хората, заети с производството на този тип индустрия, печелят милиарди долари всяка година и добре осъзнават, че интересът на тълпата само може да им навреди.

Денис Хоф обаче беше изключение от правилото. Наричаха го Краля на бордеите, след като изгради най-голямата верига от публични домове в САЩ. Бизнесът му процъфтяваше, въпреки че самият той никога не се изхитри да се скрие зад орда от гадно гледащи охранители и затъмнени стъкла на лимузините си.

Напротив, Хоф беше този, който се натискаше да се рекламира бизнесът му и не бягаше от неудобните въпроси. Посрещаше с усмивка и завидно хладнокръвие обвиненията, че е насилвал сексуално някои от кандидатките да влязат в неговите бордеи. Говореше каквото му е на ума, без да се съобразява с публичните норми. Живееше като истински крал, пръскайки огромни суми за лукс и секс.

Имаше наглостта да покаже тайните на бизнеса по телевизията, участвайки в създаването на сериал по HBO.

С това свое поведение Денис Хоф явно се хареса на хората и те дори бяха готови да го пратят в долната камара на Конгреса на САЩ. Седмици преди да спечели и тази битка, Денис Хоф внезапно напусна света на живите. Но го направи така, както живя - с финес и без излишни страдания. Добрият му приятел - легендарният порноактьор Рон Джереми, също не страдаше на сутринта, когато намери Хоф безжизнен в леглото.

"Денис често се шегуваше, че иска да си отиде, докато е между бедрата на красива жена. Точно така и се случи. Със сигурност моят другар би се разсърдил, ако види, че на погребението му има подсмърчащи и хленчещи хора. Мразеше сълзите и превърна целия си живот в едно непрестанно забавление. Беше човек за пример", просълзява се против волята си Рон Джереми, който сега е на 62 г., но не е изгубил интерес към добрия и в същото време достатъчно дълъг секс. Същият сладострастник беше и Краля на бордеите, който искаше да живее като 20-годишен колежанин и точно заради това си отиде навръх 72-рия си рожден ден.

Денис събра пъстра компания приятели, включваща порноактьор, пенсионирана проститутка, но и бивш щатски шериф. Заведе ги да хапнат и да пийнат, после се преместиха в най-оборотния публичен дом на рожденика. Лидерът на веселата група избра за себе си тепърва прохождаща в бизнеса девойка с огромно желание да угоди на шефа. Двамата прекарват 2 часа в специалната му стая за удоволствия, след което умореното момиче си събира дрехите и оставя боса да си почине. Този път обаче батериите му са изтощени докрай. Сърцето на ненадминатия купонджия се предава след десетилетни атаки с алкохол, кокаин и секс. Кралят на бордеите умира щастлив, а за феновете му остава да си мечтаят, че някога ще имат шанса да изживеят поне една стотна от всичко това, което се е случило на техния кумир.

Денис започва да гради бизнес империята си от абсолютната нула. Отваря бензиностанция, после още една, а спечелените пари инвестира в различни видове бизнес. В средата на 70-те години се мести в Невада, където се отнасят значително по-благосклонно към проституцията от властите в другите американски щати. По вече познатата система Хоф отваря един публичен дом, а изкараните от момичетата пари моментално влага в създаването на нов бордей. Така за малко повече от две десетилетия създава седем подобни заведения за удоволствия, разположени на стратегически места.

Бизнесът процъфтява и парите потичат като планински поток през пролетта. Много скоро Денис Хоф вече е познато име в Америка, а медиите надушват склонността му да се перчи пред камерите. След дълги и изморителни преговори Краля на бордеите се договаря с HBO да бъде направен сериал, който да разкрие част от тайните на порнобизнеса. В "Къщата на удоволствията" се разказва за неговия най-популярен публичен дом - BunnyRanch. Собственикът също дава поредица интервюта, така че сериалът претендира да бъде нареждан в сектор документалистика.

"Ако се застоите достатъчно дълго в някое от моите места за забавления, ще видите почти всички известни хора от шоубизнеса и спорта", категоричен е щастливият собственик. Той осигурява на клиентите си пълна анонимност, предлагайки лимузини със затъмнени стъкла и площадки за кацане на хеликоптер. Повечето от предохранителните мерки са напълно излишни. "Папараците са ми приятели и не закачат моите приятели", разкрива част от тайните на успеха известният в цяла Америка сутеньор.

Обясненията на Хоф по темата в никакъв случай не му носят негативи. Напротив. Популярността му нараства до степен, че да го подтикне към политическа кариера. През 2016 г. се изявява като солов играч в битката за място в управлението на щата Невада.

Гръмкият му неуспех го сваля на земята и му подсказва, че се нуждае от сериозна подкрепа, ако иска да облече удобната дреха на държавната власт. Речено - сторено, и Денис Хоф прегръща идеите на консерваторите, а пред света твърди, че едва ли не чувства Доналд Тръмп като свой втори баща.

"Тръмп бе като Христофор Колумб за мен. Той намери пътя, а аз тръгнах по него", изпъчва се пред микрофоните сутеньорът и слагаческото му поведение не остава незабелязано. Хоф облича фланелката на отбора на републиканците за мача, който ще разпредели местата в долната камара на Конгреса, и допреди внезапната му смърт всички социологически проучвания го сочеха като сигурен фаворит за влизане в политиката. Впрочем той продължава да е такъв, колкото и да се изписа и изговори за кончината му. Бюлетините вече бяха изпратени на избирателите по пощата. И въпреки всички обещания на властите да направят необходимото, за да осведомят гласоподавателите за смъртта на техния любимец, янките като нищо ще гласуват за него.

Царят на удоволствията се бореше за гласовете в район, в който хората не обичат да се чувстват осведомени и по-скоро биха направили обратното на това, в което ги убеждават "началниците".

Дори и да бъде избран, Хоф ще бъде заместен от следващия в списъците, но това ще е неговият последен триумф в света на живите - нещо като помахване от отвъдното.

Заминаването му за там направи щастливи много момичета, които обвиняваха Денис Хоф, че ги е насилвал сексуално по време на интервютата за работа. В най-добрите му години за него работят около 600 жрици на любовта. Някои от тях подават жалби, но прокурорите демонстрират странна незаинтересованост по случая.

Денис Хоф беше известен и като сутеньора, който рекламира момичета, готови да продадат своята девственост на богаташи. Посредникът по скандалните сделки прибираше 50 процента от платената сума. Мнозина го атакуваха, че участва в подобен мръсен бизнес, а религиозните организации бяха готови да го разпънат на кръст. Той имаше оправдание за действията си.

"Не мисля, че е добра идея едно младо момиче да се напие и да подари девствеността си на някой съмнителен тип в някоя мръсна дупка. Далеч по-подходящо ми се струва това да се случи на някое хубаво място и девойката да получи добри пари, ако наистина е преценила, че е готова да се раздели с девствеността си", безцеремонен беше в своите публични изяви покойният вече сутеньор.

Малко преди да умре, властите все пак започнаха да душат около публичните му домове. С характерната си веселяшка усмивка той обеща да затвори голяма част от бордеите и да се захване "с далеч по-мръсен бизнес, какъвто е политиката". Веднага след смъртта му публичният дом Love Ranch, в който беше открито тялото му, беше запечатан. Разследването обаче не откри никакви доказателства за насилствена смърт. Денис Хоф умря като свободен и щастлив човек.