Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Миладинов не пожела да бъде сниман в лице в съдебната зала. Той носеше сив суитшърт, на чийто пишеше на английски опасно.
Слави Миладинов не пожела да бъде сниман в лице в съдебната зала. Той носеше сив суитшърт, на чийто пишеше на английски опасно.

Шофьорът Слави Миладинов, който надрусан помете 6 коли в столичния кв. “Люлин” с лексуса си, не е платил 36 глоби и фишове от общо 56. Това стана ясно в Софийския районен съд, който остави 32-годишния мъж от село Хераково зад решетките.

“Не съм чак за ареста”, обърна се към прокурора Миладинов и отрече да е бил надрусан зад волана. Служебната му адвокатка дори лансира версия, че колата на клиента й попаднала в дупка и заради нея изхвърчала върху паркираните коли.

Книжката на Миладинов била взета веднага след катастрофата на 20 октомври. 32-годишният мъж се появи в съдебната зала със сив суитшърт, на чийто пишеше на английски опасно.

Съдът посочи, че тестът за наркотици е положителен и че обвиненият е вземал амфетамини и други опиати. “Вие нямате респект от държавните органи и от правовия ред”, каза съдията. Досегашните нарушения на задържания били за превишена скорост, шофиране без книжка и “Гражданска отговорност” и др.

Миладинов каза, че работи като строител на свободна практика. Има шофьорска книжка от 2005 г.

Решението на районния съд не е окончателно и то може да бъде обжалвано пред Софийския градски.