Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

919 мъже ми бяха малко!

 

Порнокралицата Лиза Спаркс влиза завинаги в историята с чукането на 919 мъже на порнофестивала "Еротикон" във Варшава.
В продължение на 22 часа порноактрисата с феноменална гръд е запълнена отвсякъде от здрави възбудени поляци. Повече от 5 години този рекорд остава ненадминат.
Спаркс не си позволява и минута почивка, за секунди поглъща вода, след което възсяда поредния мъжкар. До ден днешен Лиса съжалява за световния си рекорд. Похотливата брюнетка не се смущава от осъдителните погледи на съседите, разбрали за постижението за Гинес. Мръсницата Спаркс жадувала много, много повече чукане.
 "Единственото нещо, за което съжалявам, е


световният рекорд


Можех много повече! Ако сега се върна във времето, бих чукала повече от 2000 полячета", казва в последното си интервю за сайта "Екстриймтюб" рекордьорката. Въпреки критичността є, до ден днешен рекордът остава неподобрен. В Полша порнокралицата се сблъскала с неочаквани трудности. "Иска ми се да бях направила рекорда в Щатите, а не в Полша. През цялото време, докато бяхме там, полското правителство ме надзираваше. Полудявах от притеснение, че ще ме арестуват", жалва се Спаркс. За да успее да чука повече от 900 мъжкари, порнокралицата прави редовно анален секс.


"Обожавам анален секс. Ще го кажа така: Сексът е страхотен, без значение на коя врата се чука. Не мога да разбера глезлите, които отказват на себе си и на мъжете си най-голямото удоволствие", обяснява Спаркс. От 1995 г. тя е омъжена, има прекрасен съпруг и две деца. "Съпругът ми няма


никакви проблеми с моята работа


Истината е, че за 17 години, откакто сме заедно, сме имали само един скандал. Децата бяха надушили къде крием порното. С мъжа ми се прибрахме вкъщи, а те ме зяпаха как духам на негър на голямата плазма. Съпругът ми щеше да получи удар. Събра си багажа и взе децата. Разбира се, сдобрихме се. Но вече пазя порнофилмите заключени с два катинара", обяснява Лиса. Тя е сред малкото висшисти в порното. Родена в малкото градче Кентъки Спаркс, има защитена докторантура по мултимедии. "Завършила съм във Великобритания, имам две магистратури по изкуства. Доктор съм по мултимедия. Много хора се чудят защо снимам порно, като мога да вземам хиляди долари на месец с дипломата ми. Но просто в порното всичко ми харесва. Не мога да си представя как ще стоя


затворена в офис от 9 до 5


- обяснява рекордьорката. След над 200 филма Лиса обяснява как трябва да се променят филмите за възрастни. "От порното трябва веднъж завинаги да се хвърли булото на срам. Тогава вече зрителите ще се насладят напълно на автентичното чукане пред екрана", обяснява Спаркс.

 

 Вицове:

Млад овчар се връща след двегодишна служба в армията. Жена му веднага го дърпа към спалнята, но той я спира с решителен глас:
- Да излезем да се поразходим малко!
Излизат на поляната.
- Виждаш ли това прекрасно небе? - пита запаснякът.
- Виждам, виждам, но хайде да се връщаме по-бързо у дома.
- А виждаш ли тези прекрасни ели?
- Разбира се, че ги виждам, но...
- А виждаш ли онези стройни смърчове?
- Е, добре, виждам ги.
- Гледай ги сега внимателно и ги запомни, защото цял месец ще виждаш само тавана.