Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КОРОНА: Благовеста Цакова споделя, че след участието й в конкурса е спечелила много повече.
КОРОНА: Благовеста Цакова споделя, че след участието й в конкурса е спечелила много повече.

 


 Макар и да изгуби титлата "Плеймейт", Благовеста Цакова спечели много повече. Танцьорката в столичен нощен клуб стана любимка на целия национален отбор по футбол. Само за няколко седмици името й бе замесено в серия от скандали. Благовеста бе спрягана за сигурна победителка в надпреварата месеци преди финалния етап, не закъсня и слухът, че е преспала с половината национален отбор по футбол. Преди няколко седмици в Правец един хотел събира моделки и футболисти, а брюнетката е в центъра на мъжкото внимание. Миньончето остана трета в класирането за плеймейтки, но вече е спрягана за новата Николета Лозанова.
"По-различна съм и от Златките, и от Николета. Те имат прекалено евтино излъчване и поведение. Не искам да обиждам никого, Николета е красиво момиче, но с последните си постъпки падна на много ниско ниво", споделя Благовеста. Брюнетката не отрича за флиртовете с футболисти, както и за палави sms-и от тяхна страна.
"Естествено, че ме свалят. Най-вече в дискотеката, в която работя като танцьорка. Те се хвърлят почти на всяко добре изглеждащо момиче. Не е толкова странно, че искат да си легнат и с мен. Не съм имала сериозна връзка с никого от тях. С Благо Георгиев имахме съвместни фотосесии, но не сме имали любовни отношения", пази реномето си Благовеста. Според нея не е изключено за в бъдеще да си хване футболист, но

засега е самотна


"Откакто се явих на конкурса, обожателите ми се умножиха, а интригите около мен станаха още повече. Много хора решиха, че съм леко момиче, започнаха да ми приписват връзки с най-различни мъже. В началото се чувствах ужасно. Добре, че бяха родителите ми да ме успокояват, защото сигурно щях да се побъркам", разказва Благовеста. Според нея победителката в конкурса "Плеймейт" Дорис Дилова не е типичното момиче на "Плейбой", но не е глупава и именно затова си е тръгнала с титлата.
"Организаторите искаха тазгодишната плеймейтка да няма нищо общо със Златките, да има по-различна визия. Дорис покри тези критерии, тя не е вулгарна", коментира конкурса Благовеста.