Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Най-тъпото престъпление и най-безсмислено отнетият живот. Не че другите убийства са по-оправдани, но това е просто страшно по своето безсмислие. Един прекратен живот и още няколко - осакатени завинаги, включително и един детски, от някакъв необразован, нискоинтелигентен дебил с психопатски профил, който е пил цяла нощ и след това е отишъл в храстите да дебне жени. Ето че все още има хора тук, които смятат, че жените, които се намират някъде сами, си го търсят. Нямам думи колко съм бясна и отчаяна - съжалявам, че ще го кажа, но се надявам да стои доживот в затвора и да изгние там като червей. Изкушавам се да си помисля дали не е по-добре да го убият, но в такива случаи дългото страдание е по-облекчаваща за околните мисъл от това просто да го обесят. И искрено си мечтая следващият подобен урод, който скочи срещу жена (защото все някога и някъде пак ще се случи), да попадне на такава, която ще му отнесе празната, извратена глава.

А истерията, която се зароди в последните дни, аз не я разбирам. Виктория не е била разследващ журналист, нито убийството има НЕЩО общо с поръчково. Всичко - от начина на нападение до позата, в която е оставена, хаотичното взимане на вещи и ударите в главата, говори за точно такъв тип човек. Не съм и очаквала да е друго - нискоинтелигентен, необразован, тъп, пиян, недоклатен. Вярвам на 100%, че е той - недоволен келеш, роден 97-ма година, с типичните характеропатични проявления на маргинал, чиито искания и желания се различават от реалните му умения и способности. Няма никаква логика да я убиват по професионални причини - тя не е правила нищо, което да бърка в здравето на когото и да било. Била е водеща на модно предаване и отскоро - на Детектор. Просто е пуснала интервю с двамата журналисти от аферата на Бивол с документите. Дето се вика - ако ще трепят журналисти, трябва да почнат от софийските. Това е престъпление на прост и нагъл психопат.

Подкрепям желанието да сме критични, но има ситуации, в които нещата са ясни - и този е от тях. Иначе минаваме в графата на тези, които вярват в конспирации и че Елвис още е жив, ама го крият.

*От фейсбук