Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Северин изнасилвал Виктория в продължение на час. Обезобразеното лице е от триенето на главата й в земята при гаврите. Това е показала съдебномедицинската експертиза.

Съвпадение на ДНК-то и кръв по дреха, намерена в дома му в Русе, уличават Северин Красимиров като убиеца на Маринова. Той бе арестуван снощи в Германия град Щаде. Красимиров духнал още в неделя - ден след убийството. 

Преди да нападне, изнасили и убие Виктория Маринова Северин е пил алкохол цяла нощ, обяви главният прокурор Сотир Цацаров на брифинг в Министерския съвет.

"Спонтанно нападение на жертвата с цел сексуално посегателство. Изключително брутално. Според мен показва отклонения в характера", каза Цацаров.

Северин пил алкохол цяла нощ преди да започне да дебне в храстите. Има свидетели, които са го забелязали в района, но няма преки очевидци на престъплението. Преди Викория там тичала и друга жена. Когато забелязал Виктория я нападнал. Ударил я с юмрук по лицето. Тренирал е бокс, обяви Цацаров.

Носът на Виктория е счупен след удара. После Северин я завлича в храстите и започва да се гаври с нея. Според разследващите - по изключително извратен и брутален начин. Оставил трупа в унизителна поза.

"Още в началото от Института по психология очертаха профил на извършителя, който даде правилната насока", каза вътрешният министър Младен Маринов.