Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Десислава Радева Снимка: Архив
Десислава Радева Снимка: Архив

Съпругата на президента Румен Радев Десислава сподели във фейсбук статус със силно послание. Тя сподели, че денят й е бил невероятно хубав, на фона на настроението на нейните познати, за които е бил трагичен.

Поводът за статуса на Радева е новина, видяна в нюзфийда й, която по нейните думи я е заварила неподготвена и е предизвикала този порив на мисли, които излива в публикация.

Ето целия текста, който Деси Радева сподели заедно с песента на AC/DC - Rock or Bust:

Днес за мен беше един невероятно хубав ден. Сега, обаче, прегледах нюзфийда и разбрах, че за неколцина мои познати е бил трагичен - повече или по-малко.

Странно нещо е съзнанието и асоциативното мислене, когато някоя новина те завари неподготвен.

Моите ме отведоха към мисълта, че съм щастливка. Колкото и егоистично да звучи... Видях днешния изгрев, дишах, смях се с приятели, посрещнах залеза. И днес. А други нямаха този късмет...

Не разбирам философията на ботокса и всички подобни. За мен всяка бръчица ми показва, че съм от ония, които са изживели и днешния ден. И искам бръчките ми да продължават да се трупат. Като доказателство за многото посрещнати изгреви и залези. За многото емоции - без значение смях или сълзи.

Не заличавайте бръчките си, момичета! Те са си наши, изживени. Те са онова, безценното, което други са нямали късмета да натрупат!