Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

село Детелина  Кадър: Гугъл стрийт вю
село Детелина Кадър: Гугъл стрийт вю

Поредното убийство на пътя от неправоспособен шофьор, избягал от местопроизшествието, бе разкрито от варненската полиция. 33-годишният Михаил М. от Варненското село Детелина е задържан за 72 часа с постановление на Варненската окръжна прокуратура. Срещу него ще бъде повдигнато обвинение за това, че убил пешеходец в центъра на селото, зарязал колата си и избягал. Михаил бе задържан за изясняване на обстоятелствата около престъплението, тъй като е собственик на возилото. При разследването се оказало, че именно той е бил зад волана във фаталната вечер.

Инцидентът стана във вторник вечерта, около 10 минути преди полунощ. На тел. 112 е подаден сигнал за мъж, който се намирал в безпомощно състояние на площада в центъра на селото. Пострадалият лежал на тротоара в кръв. Около него имало части от автомобил. Пристигналият на място медицински екип констатирал смъртта на 54-годишния мъж, който е от Долни чифлик. На около 200 метра от тялото, в посока ромската махала в селото, е открит автомобил форд с деформации от удара и без регистрационни номера. Шофьорът е открит и задържан по-късно, тъй като е избягал от местопроизшествието.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе и искане във Варненския окръжен съд за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на неправоспособния Михаил М. до изтичане на срока на предварителното задържане.