Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър Бербатов се изказа много остро за скандала между треньора на бившия му отбор "Манчестър Юнайтед" - Жозе Моуриньо, и една от звездите - Пол Погба.

"Двамата трябва да започнат да се държат като големи. Футболът е това, което става на терена, а не кой има по-голяма п*шка" (на английски Football should be about what happens on the pitch, not who has the biggest dick)", написа българинът в блога си на сайта на един от големите интернет букмейкъри, цитиран от десетки британски издания.

Непосредственият повод за избухването на Бербатов бе поредният скандал на тренировка на "червените дяволи", на която се вижда скандал между Моуриньо и Погба. Той бе заснет от екип на телевизия Sky.

"Мръсното бельо не трябва да се изнася пред други хора, най-малкото пред журналистите. Каквото става в отбора, трябва да си остане там. Моуриньо е един от най-добрите треньори в света, Пол е световен шампион, а още е млад и ще се развива. Нормално е да имат търкания, но всичко е добре да си остане в съблекалнята", е мнението на Димитър Бербатов.

След последните скандали португалският наставник на "Юнайтед" лиши френския халф от лентата (той беше втори капитан), а Погба обяви, че иска да напусне още през зимата.