Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хиляди отговорности съпътстват това да си президент. Особено на държави като Русия и САЩ. Със сигурност нито на Путин, нито на Тръмп не им е лесно, особено когато са обект на стотици нападки.

В последните дни нежни воини се изправиха срещу държавните глави на двете най-големи сили в света. Путин бе обвинен в опит за убийство от красив модел, а порноактрисата Сторми Даниълс наля още масло в огъня, запален от нейното обвинение, че президентът на САЩ си е платил, за да прави секс с нея.

След атаката в Солсбъри срещу Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия отношенията на Русия и Великобритания са доста обтегнати. Напрежението между тях се засили, когато друга двойка - Чарли Роули и Даун Стърджис, също бяха отровени с новичок, а Стърдтис не успя да оцелее след контакта с нервнопаралитичното вещество.

И за двете нападения като виновник бе посочено правителството на Русия и най-вече Путин, а съвсем наскоро обвинения по негов адрес започна да сипе и моделката Ана Шапиро.

В един обикновен английски ден красавицата с руско-израелски произход и съпругът й Алекс Кинг са в Солсбъри и вечерят в известен италиански ресторант. Тя си поръчва пица, а партньорът й - риба със зеленчуци и картофки. Двамата заливат романтиката с две чаши бяло вино.

Ала изведнъж им прилошава. Мъжът й отива в тоалетната, за да се освежи, но се бави прекалено дълго. Притеснената Ана отива да провери какво се е случило и гледката, която се открива пред очите й, е покъртителна - Алекс е припаднал, а от устата му излиза пяна. Отровата поваля и нея - тя се втурва към другата тоалетна за да повърне и също колабира.

На мястото веднага идват линейки. Отвеждат двойката, заедно със сервитьора, който ги е обслужвал и който ги е открил в безсъзнание на пода в тоалетната, в местната болница. Районът е отцепен и поставен под карантина.

Всички очакват най-лошото - новичок. Ала след редица изследвания става ясно, че опасното вещество не е причината за състоянието на Шапиро и Кинг. Това обаче не променя мнението на моделката, която категорично твърди, че Путин е поръчал нейното убийство. Оръжието може да не е било страшният новичок, но пък е използвана също толкова ефективната отрова за мишки, поставена в храната им.

"Искаха ме мъртва, защото съм опонент на Путин и обърнах гръб на страната си. Русия е способна на всичко", твърди пред в. "Сън" красавицата. Според нея правителството мисли, че тя е британски шпионин, а връзките й с много богати хора на Острова й помагат да изпълнява задачите си. Ана обаче със сигурност няма никакво желание да се занимава с подобни дейности и гордо разказва за баща си, който всъщност е служил на руската армия и е бил във военния оркестър.

Адът за съпруга й Алекс продължава - той е в медикаментозна кома и се бори за живота си. Ана не го е виждала от деня на отравянето - той е поет от друга линейка, а и до днес моделката е настанена в хотел от британското правителство, и за нея се грижи специална охрана.

Със своята опозиция срещу Путин тя разгневява не само Кремъл, но и собствените си родители, които са против нейното преместване в Лондон през 2008 г. и интересното решение да придобие израелско гражданство през 2006 г. Действията й дори предизвикали поредица от смъртни заплахи.

Кремъл нямат позиция по случая, а полицията дори разследва възможността историята да е измислена, но адвокатите на Ана Шапиро са категорични - Русия се опитва да отрови красавицата.

Колегата на Путин - Доналд Тръмп, все още не е стигнал дотам, че да поръчва убийството на жените, които се изправят срещу него.

Едва ли има толкова наемни убийци, след като всяка втора холивудска звезда открито се противопоставя на управлението на някогашния бизнесмен.

Но една определена жена е истински трън в очите на президента на САЩ в последните няколко месеца.

Когато Сторми Даниълс, тихото южняшко момиче, станало порнозвезда, втрещи всички с признанието си, че е имала афера с Тръмп, никой не очакваше тя да се появи на страниците на модната библия "Вог" като лице на съпротивата срещу "чудовището", застанало начело на Америка.

"Когато започнах това, исках да спася собствения си задник, не този на всички останали", разказва пред списанието Сторми, чието истинско име е Стефани Клифорд.

Историята е следната - двамата се срещат на благотворително голф събитие през 2006 г., година след като словенският модел Мелания Кнаус е приела фамилията Тръмп.

По взаимно съгласие Сторми Даниълс и Доналд Тръмп се качват в хотелската стая на тогавашния бизнесмен. За разлика от многото обвинения за сексуални посегателства, в които е замесено името на президента, поне тук Стефани Клифорд абсолютно самостоятелно е влязла в леглото на бъдещия Първи: "Едва ли, ако бях тръгнала да бягам, щеше да тръгне да ме гони. А и да беше - едва ли щеше да ме стигне. А сега ще му е още по-трудно."

След това получава 130 хил. долара от адвоката на Тръмп - Майкъл Коен, които имат за цел да купят мълчанието й и тази малка афера да остане завинаги скрита от красивата Мелания.

Но отчаяните времена изискват отчаяни мерки и ето, че Сторми проговаря. А пред "Вог", където са изключително любопитни какво точно се е случило в хотелската стая, порноактрисата отговаря така: "Няма много какво да разкажеш за едни две минути. И може би съм малко щедра", поставяйки под съмнение издръжливостта на най-влиятелния човек в САЩ в момента.

Тръмп, естествено, използва своята най-любима социална платформа туитър, за да отрече и заклейми твърденията на Сторми като лъжа. Това обаче още повече разгневява южнячката и тя завежда дело за клевета срещу президента на Съединените американски щати.

Още 12 жени също се борят с него, а техните обвинения до едно си приличат - още преди да стане президент, палавите ръце на Тръмп често се промъквали под полите им, а той агресивно се опитвал да ги целуне без тяхното съгласие.

Легалните действия срещу Тръмп обаче навлекли ужасна беля не само на главата на Сторми, а и на нейния адвокат.

През 2011 г. тя се опитала да разкаже за случая пред In Touch Weekly и почти успяла да излее болката си, но списанието така и не публикувало историята, след като Майкъл Коен заплашил екипа му със съд. Днес самият адвокат се признава за виновен по случая и признава, че е платил на още една жена - Карън Макдугъл, за да си мълчи.

Историята на Карън обикаля медиите от 10 години насам, но никой не вярваше на красавицата, докато Коен не си признава пред съда. Отново през 2006 г. аферата й с Тръмп продължава близо 10 месеца, след като се срещат в имението на "Плейбой", а той я кани на среща. Бизнесменът дори й казва, че я обича, малко след като съпругата му Мелания ражда сина им Барон. Всъщност нежната половинка на Тръмп е причината Карън да се чувства зле от аферата си с президента: "Единственото, за което съжалявам, е, че той беше женен. Не бих желала това да се случи на мен и дълбоко се извинявам", празкайва се тя в интервю. Това, че е женен, изяждало моделката отвътре и тя самостоятелно прекратила връзката им, а в замяна на мълчанието си получила 150 хил. долара малко преди президентските избори, които промениха САЩ завинаги.

Но след признанията си Карън не е толкова тормозена като Сторми. Тя и адвокатът й получават смъртни заплахи, опасни опаковки са оставяни пред вратите им, а група хора постоянно ги следят. Няколко пъти колата Сторми е била преледвана от друг автомобил, а понякога, бележки са били подпъхвани под вратата на хотелската й стая, което я плашело до смърт и се налагало да промени местоположението си дори посред нощ.

За да не попадне в ситуация като Анна Шапиро, макар че Тръмп не е известен с мокрите си поръчки, Сторми наема трима професионални бодигардове, а ако някой успее да пробие тяхната защита, то на всички ще е пределно ясно кой влиятелен мъж е поискал главата на красавицата.