Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ужасно съм озадачена от факта, че не се съобщава на обществото името на извършителя на убийството на колоездача във Варна на 10 Септ. Особено, когато се касае за случай, който предизвика такъв огромен граждански отзвук и възмущение! Още повече съм озадачена от факта, че медиите споменават обвиняемия с инициалите П.З. (явно това им е дадено от полицията). Та искам някоя медия или някой предствител на полицията да ми обясни защо на Фейсбук страницата на Виктор Димиров

https://www.facebook.com/viktor.dimitrov.5…

се появява многократно БМВ-то убиец, на който многократно отчетливо се вижда номера на возилото, убило Мартин? Защото според застрахователните данни именно Виктор Димитров е собственикът на колата, на която е направена застраховка гражданска отговорност съвсем наскоро на 31 Август? По снимката -- Виктор Димитров напълно пасва на възрастта на убиеца, за който полицията казва, че е на 25 години. На профила на Виктор Димитров се виждат видеоклипове, как той кара въпросното бмв по варненските улици с огромна скорост. От профила на Димитров също се вижда, че той е футбулен фен и е вманиачен в бмв-то си! Та въпросът ми е към журналисти и полиция и следствие – кой е П.З.? След като собственикът и очевидно постоянният оператор на возилото е Виктор Димитров? Има ли книжка Виктор Димитров и той ли е карал през фаталната нощ?

1. Защо се крие името на извършителя пред обществото?

2. Защо за инцидента се даде публична информация чак денонощие след случилото се?

3. Защо няма пресконференция от полицията по случая???!! Вие за какви точно се мислите, че не сте отчетни пред обществото?!

И друго искам да питам – ако извършителят е собственикът и след като извършителят не е имал никога шофьорска книжка, как му е направена гражданска отговорност на негово име? Има и още доста въпроси. Но аз искам ПОЛИЦИЯТА ДА ИЗЛЕЗЕ ПРЕД ГРАЖДАНИТЕ И ДА ПРЕДСТАВИ АДЕКВАТНА ИНФОРМАЦИЯ, ЗАЩОТО ИНФОРМАЦИОННОТО ЗАТЪМНЕНИЕ Е СКАНДАЛНО!