Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Диляна Попова се запознава с Никол Кидман на среща в Санкт Петербург с над 20 инфлуенсъри от цял свят.
Диляна Попова се запознава с Никол Кидман на среща в Санкт Петербург с над 20 инфлуенсъри от цял свят.

В края на август Диляна Попова за пръв път в живота си посещава Русия и в Санкт Петербург се запознава с холивудската си колежка Никол Кидман. Общото между двете актриси е, че са рекламни лица на много известна марка часовници. В старата имперска столица Попова прекарва 3 дни. “Първия ден бяхме на организирана разходка с лодка по река Нева. Разгледахме архитектурата. Много се впечатлих от мащаба на града и от сградите.

Ходихме в

музея Ермитаж

Там бяхме за 2-3 часа, но за него са нужни поне 3 дни. Минахме и през невероятни ресторанти”, разказва актрисата.

С Никол Кидман се среща първо на следобеден чай, на който присъстват около 20 души инфлуенсъри от цял свят. Срещата протича повече като конференция, в която всички задават въпроси на холивудската звезда. “Беше много приятно. Държа се много мило и обърна внимание на всеки, който искаше персонално да я попита нещо. Разказа за първия си часовник. Той бил много стар часовник на дядо ѝ, който се носел на врата и тя все още си го пази”, разказва Попова. После се срещат и на официална вечеря по случай откриването на изложба със стари ценни часовници в Мраморния дворец в Санкт Петербург. На нея присъстват над 300 гости.

Едно от нещата, по които Диляна Попова и Никол Кидман си приличат, е любовта им към Африка. “Тя каза, че

много обича да ходи

в Африка със

семейството си,

а на мен Африка ми е едно от любимите места на света”, добавя Попова. Тя все още си спомня приключенията в предаването преди 5 години “Африка, звездите сигурно са полудели”. Много иска някой ден да заведе Борил на вечно слънчевия континент, а това лято търсят слънцето предимно на нашето Черноморие. За няколко дни минават и през Гърция, където се спира на остров Тасос.

Актрисата си партнира с Илияна Раева в дебютния филм на Мариан Вълев “Лошо момиче”
Актрисата си партнира с Илияна Раева в дебютния филм на Мариан Вълев “Лошо момиче”

“Често пътувам. Борил е вече голям и все по-често го вземам навсякъде със себе си. Смятам, че това е едно от най-големите богатства - да обикаляш и да виждаш света”, казва актрисата, а на Борил всяко място му харесва, стига да има с кого да си играе.

Диляна Попова също не спира да играе. Очаква се през ноември зрителите да я видят в дебютния филм на Мариан Вълев “Лошо момиче”. В главната роля на лошото момиче обаче не влиза тя, а млада обещаваща актриса - Любомира Башева. Освен че Попова играе в новата лента, тя изработва и костюмите. Жанрът е драма и разказва житейска история за художествената гимнастика, а в него

участват

Деян Донков,

Георги Кадурин и

Саня Армутлиева

Спомня си, че снимките продължават около месец и половина и са доста тежки. “Снимахме през зимата до 1-2 ч през нощта, на минусови температури.” Снимачният процес е около месец и половина до коледните празници. “Моята роля там е малка, но много предизвикателна. Играя бивша спортна гимнастичка и имам сцени с Илияна Раева. Много е различно от това, което съм играла досега”, казва актрисата.

Диляна Попова и синът й Борил, който този месец става на 4 г.
Диляна Попова и синът й Борил, който този месец става на 4 г.

Диляна Попова се опитва да отделя достатъчно внимание на малкия Борил. Казва за него, че е като малка електроцентрала и се опитва да канализира енергията му в нещо. Влекат го екстремните спортове, които явно са по наследство от баща му – Асен Блатечки. “Постоянно търсим пързалки, бънджита и подобни. Напоследък има и актьорски наклонности. Не знам дали се развиват сега у него, но гледа баща си на репетиции и се качва на сцената. Интересно му е, но все още най-много го интересуват други неща, като динозаври например”, смее се Попова.

Това лято ѝ е доста отпускарско, дори и сега е на Българското Черноморие на последната почивка за сезона, преди да са си отишли последните слънчеви дни.

“Дойдохме с Борил за завършек на лятото. Малко есенно моренце”, казва Попова, докато малкият Борил се катери на надуваем замък. Двамата ще останат на морето до средата на месеца, защото тогава актрисата влиза в ролята на водеща на рубрика в предаването “Преди обед”. Тя, манекенката от световните подиуми Кристина Милева и моделът Виктор Самсонов, работил за една от най-големите модни агенции в ЮАР, всеки петък ще се впускат в търсене на нови български модели. Шест момчета и шест момичета ще се борят за голямата награда –

договор с модна

агенция в Банкок

“Наподобява предаването на Тайра Банкс, но ще е в по-малък формат”, казва Попова.

Ивет Григорова (шефка на модна агенция “Ивет фешън”) заедно с Диляна Попова и моделите Виктор Самсонов и Кристина Милева (от ляво на дясно) започват рубрика в предаването “Преди обед”.
Ивет Григорова (шефка на модна агенция “Ивет фешън”) заедно с Диляна Попова и моделите Виктор Самсонов и Кристина Милева (от ляво на дясно) започват рубрика в предаването “Преди обед”.

Кастингът за модели вече е минал и 12-те участници са ясни. Най-малкият претендент е момиче на 14 години, а най-големият - момче на 27 г. Оттук нататък за тях предстоят предизвикателства, които ще отсеят най-достойните за световния подиум в Банкок. “Едно от изпитанията ще е да снимат реклама. Ще трябва да вложат малко артистичност, да се движат пред камера, да изиграят някакви неща. Ще има и фотосесия по двойки. Там идеята е да се съобразяваш с партньора. Ще имаме и модно ревю”, разказва новата водеща. Битката за модния трон ще продължи 3 месеца, като всеки петък зрителите ще гледат по 15 минути от малкото риалити.