Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Водещите на "ВИП Брадър" - Ники Кънчев и Александра Сърваджиева
Водещите на "ВИП Брадър" - Ники Кънчев и Александра Сърваджиева

"Ще имаме участник, който е бил зад решетките, в затвора", обяви Ники Кънчев, водещият на риалити шоуто "ВИП Брадър", на пресконференция за предаването.

12 ще са популярните лица в къщата тази година, но имената им ще станат известни на 10 септември, когато е стартът на шоуто.

Екипът обаче описа с по няколко думи всеки от бъдещите играчи.

В риалитито ще има жена, която е обсъждана от целия народ и е сочена с пръст за фриволното си поведение, е една от характеристиките. "Да не кажем "бабата на българската музика", но в къщата влиза една от най-известните ни естрадни певици", каза още Кънчев. Загатна също и за звезда, която е спечелила друг риалити формат, както и за известна личност, която не пропуска да представи забравените кътчета на България и често помага на хора в трудно положение.

"Един от участниците и неговата половинка в живота издигат в култ тялото и грижите за него", обясни водещата на предаването Александра Сърчаджиева. Тя добави, че в къщата влиза и жена, която проповядва единение на духа и тялото в своите книги, които са били предпочитано плажно четиво това лято.

Тази година сезонът е под мотото "Женско царство", но в шоуто влизат и мъже, които обаче ще бъдат с по-малко преимущества, отколкото жените. Един от мъжете в къщата ще е любител на светския живот и на руската култура. Зрителите ще видят кои са всички 12 участници на 10 септември от 20 часа в ефира на Нова тв.

Тази година един от коментаторите ще е продуцентът Джуди Халваджиян. "Гледам "Биг Брадър" от 18 години, още откакто го излъчват в Италия. С продуцентите на българския формат сме много добри приятели и нямаше как да им откажа поканата", каза той.

През този сезон епизодите ще се излъчват във вторник, четвъртък и петък и ще са по-дълги - по час и половина, а след края на "ВИП Брадър" ще започне "Биг Брадър ол старс".