Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СКАНДАЛ: Изборът на Дорис Дилова (вляво) вбеси загубилата Гергана Райчевска.
СКАНДАЛ: Изборът на Дорис Дилова (вляво) вбеси загубилата Гергана Райчевска.

 

Пореден скандал с родни миски се заформи след конкурса "Мис Плеймейт".
Новата най-сексапилна жена у нас предизвика вълна от недоволство сред загубилите и публиката.


Заваляха обвинения за задкулисни игри. Оказа се, че първото място е обещано на повече от едно момиче.
"До последно знаех, че аз съм победителката. Час преди конкурса ми казаха, че всичко е наред и съм първа. Не знам какво стана, щях да припадна на сцената, когато научих името на победителката", разочарована е Гергана Райчевска. Моделката, която вече има една титла в колекцията си "Мис Силикон", се съгласява да участва само защото получава уверение от организаторите, че ще бъде фаворитка.


"Направих реклама на конкурса, а дори не съм в тройката. Изгавриха се с мен. Ако знаех, че няма да спечеля, щях да се откажа


и нямаше да изляза

на сцената. Не знам дали са давани пари за нея. Имаше хора с пари, които натискаха аз да спечеля и тук говоря за много пари. Не за 10 - 20 хил. лева, а за много повече. Не ги дадоха, защото получих уверение, че, така или иначе, съм на върха", допълва Гергана. Вместо нея с лентата си тръгва Дорис Дилова. Изборът є е повече от изненадващ. 19-годишната плевенчанка не се харесва на присъстващите и в знак на протест напускат залата.


"Скандалът е невероятен. Ще стане същото като с "Мис Русе". Това момиче не става за плеймейтка и трябва да върне титлата. Потресена съм", категорична е едно от най-известните момичета на "Плейбой" Златка Райкова. Недоволни от избора са и останалите загубили.


"Момичето не е лошо, тя е свястна, но няма да се хареса на публиката. Представих се блестящо на фотосесиите, на самия конкурс и не получих никаква награда. Това е недопустимо, обидена съм на организаторите и


прекъсвам договора си

с "Плейбой". Щом не могат да ме оценят, няма да работя повече с тях", ядосана е и другата фаворитка за титлата Аделина Цветкова. Според момичетата нивото на конкурса тази година е под всякаква критика.


"Взеха ни дори бельото, с което дефилирахме. Това го няма в нито един цивилизован конкурс. Толкова пари са спестили, че няма накъде. Беше пошъл конкурс", разказват плеймейтките. Съмнение в ясните правила на конкурса будят и останалите раздадени награди.


Специална награда

на дискотеката, в която се провеждаше конкурсът, спечели танцьорката в същия клуб Благовеста Цакова. Втора в конкурса за нови лица стана участничката в "Сървайвър" Евгения Ангелова, която вече е била момиче на "Плейбой".


"Това вече не е елитен конкурс. Всеки може да получи награда. Може би това ще е последното му издание", прогнозира и най-известната плеймейтка Николета Лозанова.

 

Безумни облекла

Част от гостите на конкурса "Плеймейт" бяха избрали, меко казано, екстравагантни тоалети.
Синът на бизнесмена Киро Киров Иван бе избрал да се появи с яркочервени лачени обувки и същото яке. Черен лъскав панталон и риза с пайети правеха облеклото му още по-странно за случая.


"Обичам да съм различен, не виждам какво странно има в това. Не можем всички да ходим еднакво облечени", обясни Иван Киров.

ПРОВАЛ: Тази година елитният конкурс “Плеймейт” не беше на ниво, убедени бяха присъстващите.
ПРОВАЛ: Тази година елитният конкурс “Плеймейт” не беше на ниво, убедени бяха присъстващите.
ВКУС: Златка Димитрова избра кожа и пайети.
ВКУС: Златка Димитрова избра кожа и пайети.
ЕКСТРАВАГАНТЕН: Иван Киров изненада всички с облеклото си.
ЕКСТРАВАГАНТЕН: Иван Киров изненада всички с облеклото си.