Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Фейсбук
СНИМКА: Фейсбук

Шофьорът на бургаския ситроен, който се блъсна челно в рено с украинска регистрация край Старо Оряхово, почина в МБАЛ "Св. Анна". Травмите му са били изключително тежки и въпреки усилията на лекарите, мъжът е починал.

Изключително тежко е състоянието на бременната жена, която е пътувала със съпруга си и двете им деца в ддругата кола. Тя е настанена в реанимация с опасност за живота. Едното от децата се оперира по спешност и по данни на лекарите също е в много тежко състояние и с опасност за живота. Шофьорът на реното е другото дете са в ортопедията. Мъжът е със счупени бедро и китка на едната ръка, детето е пострадало по-леко.

Тежкият инцидент стана около 12.38 часа на пътя Варна - Бургас. При навлизане в остър завой двата автомобила са се ударили челно. Освен двата екипа на спешна помощ, на мястото се е наложило да бъде изпратен и специализиран автомобил на пожарната, който разрязал колите, за да бъдат извадени хората от тях. По случая е образувано предварително производство, което трябва да установи причините за тежката катастрофа. По предварителна информация най-вероятно и двамата шофьори са карали с превишена скорост и на влизане в завоя са били извън платната си.