Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

Полицаи от РУ-Луковит установиха и задържаха 33-годишен мъж от Ботевград, който задигнал преди дни, паркиран пред супермаркет в Луковит лек автомобил БМВ. Кражбата станала докато собственичката връщала количката за покупки в магазина.

Мъжът е криминално проявен и след проведен разговор с полицейски служители лично е показал мястото, където оставил чуждото возило - пред жилищен блок в Ботевград.

В беемвето били намерени и иззети вещи, притежавани от собственичката му. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Ловешки полицаи пък с помощта на колегите им от РУ-Левски разкриха за броени часове грабеж, извършен в игрална зала в Летница. Още в деня на престъплението извършителят бил установен и задържан. Това е 29-годишен жител на гр. Левски, който през нощта използвал нож, за да заплаши служител в игрална зала в Летница и му отнел 650 лева.

Грабителят бил открит в Левски, като в хода на процесуално-следствените действия били иззети вещи и предмети имащи отношение към престъплението. Повдигнато е обвинение и с решение на ловешкия съд е определена постоянна мярка "задържане под стража".