Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Факсимиле Repubblica.it
Факсимиле Repubblica.it

Двама български граждани са арестувани по обвинения за подтикване и експлоатация на проституция до южния италиански град Фоджа, област Пулия, съобщиха медиите на Апенините.

Става въпрос за 36-годишния Божидар Миланов и за 43-годишната Снежана Славчева. Според карабинерите от Сан Северо двамата подтиквали към проституция три свои съгражданки. Властите се намесили, след като към тях се обърнали две от момичетата, принуждавани да проституират. Те разказали на карабинерите как двамата сводници им отнели документите и ги принуждавали всеки ден да заработват на държавен път до Сан Северо. След това двамата прибирали спечелената сума. След свидетелствата на двете българки италианските власти обградили стара къща на полето до Сан Северо, обитавана от сводниците, и им заповядали да излязат от нея. Двамата се опитали да избягат, но били хванати.

Карабинерите открили в къщата и третата жена, принуждавана да проституира, както и документите на жертвите на трафика, и няколко хиляди евро.

През май карабинерите от Сан Северо арестуваха в същата зона и други шестима българи, принуждавали към проституция осем свои съгражданки.