Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

МИРА ДОБРЕВА
МИРА ДОБРЕВА

Две журналистки, известни с работата си и със силния си характер, са поканени да участват във “ВИП Брадър” тази есен - Мира Добрева от БНТ и Илиана Беновска (радио К2 и “Канал 3”), научи “24 часа”.

Поканата към тях явно е заради идеята на продуцента Нико Тупарев и компанията му “Олд скул” жените да командват в десетия сезон на риалити шоуто.

“Не съм канена”, каза Добрева пред “24 часа”.

“За трети път ме канят, но засега не намирам аргументи да участвам в предаването. Защо точно аз? Какво се очаква да правя там?”, пита се Беновска. В момента тя се вълнува повече от отнетата си акредитация за събития на президента Румен Радев, заради което е завела дело във Върховния административен съд, обясни самата тя.

Най-вероятно тази есен жените в къщата ще са повече от мъжете, тъй като новият сезон е наречен “Женско царство”. Продуцентите заимстват заглавието от пиесата на Ст. Л. Костов, наречена от самия автор народна приказка.

Как е в пиесата?

Жените ръководят живота на село, докато мъжете поемат грижата за домакинството и децата. Да, но кметицата се влюбва в младия Стоян, отдал сърцето си на Райна. Влюбените решават да избягат, а ядосаната кметица осъжда на смърт мъжа си и бащата на Стоян, след като ги обвинява в заговор. Накрая обаче мъжете връщат властта си и спасяват осъдените.

Как ще е в шоуто?

Жените в къщата ще получат цялата власт и цялата отговорност. Събитията ще се случват според тяхната воля. И само продуцентите засега са наясно дали мъжете ще бъдат подложени на тежки условия.

“Женско царство” ще се

казва новият сезон

на риалити шоуто

ИЛИАНА БЕНОВСКА
ИЛИАНА БЕНОВСКА