Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Немски автомобилен гигант стартира ново производство в Ловеч през 2019 г., съобщиха от пресцентъра на областната администрация. Очаква се компанията да разкрие 1000 нови работни места за хората от региона.

Немският автомобилен гигант VOSS Automotive подписа дългосрочен договор за наем на площ от 12225 кв. м. в рамките на "Баховица Индустриален парк" ЕАД. Става реч за завода на "Литекс Моторс" край с. Баховица. Освен промишлените съоражения, немският инвеститор е наел и административната сграда, намираща се на територията на фабриката.

VOSS Automotivе има над 65-годишна история и доказан опит в производството на тръбни връзки и компоненти за първично вграждане в двигателите, охладителните, хидравличните и спирачни системи за пътнически и тежкотоварни автомобили. VOSS Automotive има заводи в цял свят - в Америка, Мексико, Бразилия, Китай, Индия, Полша и Германия, осигурявайки работа за повече от 6000 души.

Днес компанията предлага обширно портфолио от ефикасни системи и решения за автомобилната индустрия на редица международно утвърдени марки. Благодарение на експертизата си и постоянната комуникация с клиентите си, VOSS разработват и постоянно усъвършенстват продуктовите си линии с високотехнологични решения, отговарящи на най-високите съвременни стандарти за качество, ефективност и технологичност.