Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Град Долни чифлик СНИМКА: Гугъл стрийт вю
Град Долни чифлик СНИМКА: Гугъл стрийт вю

Четирима души са ранени при катастрофа, станала на около 1500 м след гр. Долни чифлик, в посока с. Пчелник. 22-годишен мъж от варненското село Горен чифлик стъпил здраво на газта, но заради високата скорост изтървал контрола над опела си, излязъл от платното за движение, блъснал се в мантинела, върнал се обратно и се забил челно в шкода, която се движела в насрещното.

Виновният шофьор, както и 44-годишният мъж, който бил зад волана на шкодата, са настанени за лечение в болница във Варна. Първият е с контузии на таза, бедрото и дясната ръка, а другият е получил фрактура на гръдна кост. 41-годишна пътничка от втората кола е получила контузия на гръден кош, а дете от същата кола е с контузия на рамо. Няма опасност за живота на пострадалите. По случая има образувано досъдебно производство.

Двама пешеходци също пострадаха при пътни инциденти във Варна. 28-годишен варненец блъснал 58-годишен мъж, който пресичал ул. "Патриарх Ефтимий" в морската столица. Пострадалият е откаран в спешния център с контузни наранявнаия, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Другият инцидент станал на ул. "Неофит Бозвели". 63-годишна дама с фолксваген, при маневра за ляв завой, блъснала жена на 65 години, която пресича платното за движение. Вследствие на инцидента жената получава контузни наранявнаия, прегледана е и освободена, без опасност за живота.