Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

Трупът на обявен за местно издирване мъж бе открит в землището на община Луковит в неделя. Незабавно била сформирана дежурна оперативна група, която при извършения оглед не е констатирала следи от насилие. По случая е образувано досъдебно производство, работата продължава.

В петък пък в РУ-Ябланица бил получен сигнал от 46-годишен мъж от града, че в къща е намерил трупа на 42-годишен мъж с прострелна рана в главата. При оглед криминалисти открили пистолет в дясната ръка на мъртвия, 2 гилзи и 2 проектила, съответстващи на оръжието.

От събраните до момента данни, най-вероятно се касае за самоубийство, смятат от полицията. Работата по изясняване на случая продължава.

Трупът на обесен 25-годишен младеж бе открит от родителите му в паянтова постройка за домашни животни в близост до дома им в Тетевен в събота. Изпратена била дежурна оперативна група и бил извършен оглед на местопроизшествието, следи за насилствена смърт не били установени. По данни на родителите през 2017 г. синът им правил опит да се обеси, но случайно бил видян и спрян от баща си.

39-годишна жена е била намерена починала в къща в Троян в неделя. При извършения оглед в присъствието на съдебен лекар не били установени данни за насилствена смърт. Трупът е изпратен за аутопсия в отделение по съдебна медицина в град Ловеч. По случая е образувано досъдебно производство.