Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Надежда в клиниката в Истанбул малко преди да бъде оперирана  СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА  НАДЕЖДА ОГОЙСКА ВЪВ ФЕЙСБУК
Надежда в клиниката в Истанбул малко преди да бъде оперирана СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА НАДЕЖДА ОГОЙСКА ВЪВ ФЕЙСБУК

“Надето се върна в България след операцията в истанбулската клиника. Там бе направена операцията, коята трябваше да отстрани туморите в черния дроб и лекарите да бъдат сигурни, че той отново ще заработи след тази манипулация. Ще наблюдават дали това ще стане. Много е важно.” Това разказа поетесата Маргарита Петкова, която потърси помощ за лечението на своята дъщеря Надежда Огойска.

Много хора се включиха в акцията за подпомагане на младата жена. След като беше събрана необходимата сума, Надежда, която е майка на две деца, замина за операция в Истанбул на 16 юли. “Първото, което видях, щом се събудих, бяха цветовете на трибагреника ни. Усмихнах се. После усетих болка (няма да крия). С болкоуспокояващото дойде новината, че операцията е успешна. Пак се усмихнах. Не ми пукаше за болката, тя и без това ще изчезне... както и лошото усещане от анестезията. Всичко това минава! И мина! Даже ме изведоха от интензивното доста по-рано от очакваното! Първата битка е спечелена!!! Успяхме!!! Всички ние!”, написа Надежда от болничното легло в Истанбул.

След като операцията ѝ мина успешно, тя вече е в страната ни. “Следва стъпка две - химиотерапията”, обясни майка ѝ Маргарита Петкова.