Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Варненската полиция издирва шофьор, блъснал дете на ул. "Ангел Кънчев", около 18 часа в сряда и избягал без да спре. Момчето пресичало улицата, когато било пометено от колата. То е откарано в болница с контузии на главата и единия лакът, без опасност за живота.

Два часа по-късно дуги двама пострадаха при инцидент на пътя за варненското село Пчелник. И това случай виновният шофьор е избягал и полицията го издирва. Неустановеното до момента возило застигнало и блъснало отзад сузуки. При силният удар втората кола излетяла от пътя и се преобърнала по таван в канавката. Виновният избягал, а двамата пътници в автомобила - 55-годишен мъж и жена на 61 година, са откарани в болница с контузни наранявания, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

Друг шофьор бе хванат в пълна издънка рано сутринта в село Горен Чифлик. 59-годишният мъж бил спрян за рутинна проверка със старата си лада и се оказало, че книжката му е взета от съда, а руското возило е без номера и не е регистрирано по надлежния ред. Мъжът е задържан за 24 часа, срещу него е образувано предварително производство.