Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Младши инспектор Милен Митров Снимка: Пиер Петров
Младши инспектор Милен Митров Снимка: Пиер Петров

Младши инспектор Милен Митров е полицаят, който стана свидетел на уличен грабеж в столичния кв. "Люлин", не се поколеба да реагира и залови бандита на местопрестъплението в четвъртък вечерта.

"Митров неведнъж е реагирал така. Веднъж гони крадец по поляните, беше целият вир вода", каза шефът му Георги Алексиев, началник на "Охранителна полиция" в 9-о районно управление.

Митров е награждаван 5-6 пъти с похвали.

В четвъртък вечер на път за нощна смяна той спрял колата си на столичната ул. "Търново" и влязъл в магазин за авточасти. Чул, че става суматоха и надникнал навън. Видял мъж с къси дънки, черен суитшърт с дълги ръкави и качулка на главата.

"Беше неуместно да е с качулка. Бягаше. След него тичаше жена и викаше: "Помощ, помощ, крадец! Открадна ми телефона", разказа пред "24 часа" Митров. Той се затичал след качулатия и след 200-300 метра го задържал между блоковете.

Онзи се противил, докато полицаят му слагал белезници. На помощ дошли трима-четирима минувачи. От суитшъра на нападателя изпаднал джиесем и жената си го разпознала. Наблизо стоял друг мъж, който много приличал на нападателя. Оказало се, че двамата са братя.

"Всеки от нашето районно бил реагирал така", каза Митров след края на нощното си дежурство тази сутрин.

Очаквайте подробности!