Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Депутатът Георги Станков от ГЕРБ с тортата за 55-годишнината си
Депутатът Георги Станков от ГЕРБ с тортата за 55-годишнината си

Макар и с леко закъснение споделям и аз това мило отбелязване на 55-та годишнина на някакъв си депутат от герб – Георги Станков от Хасково. Естествено, дори за хората с една гънка мозък в главата, не е тайна, че герб е сбирщина на мега катили, илитерати и селяндури.

Единствената биологична функция на които е да разсмиват нацията и да дават повод за сатира или по-скоро за смешен плач. Тези снимки са селфи на управлението на герб. Един вид символ на тяхната ценностна система и интелект. Двуетажна торта с депутатски звънец пльоснат отгоре й, да символизира „важност.”

Снимка на единственото изказване на депутата в парламента (връх на житейското му постижение); естествено депутатската му карта, за да се покаже, че не става въпрос за някой селяк-унтерменш, а за велик законодател и ковач на историята на съвременна България.

И разбира се, пачки от банкноти от 500 евро – за да се обясни за какво е целият този депутатки зор. Ако този сладкарски шедьовър беше сътворен през дивите 90-те, би имал някакво обяснение с безпросветността на българския нов политик. Но годината е друга. А катилите същите...

От фейсбук