Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Архив
Снимка: Архив

С Валери Симеонов не си говорим редовно и тук е проблемът. Така вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов коментира разногласията между партиите в коалицията “Обединени патриоти” пред Нова тв.

Той сравни отношенията в коалицията със семейството и даде пример, че със съпругата му са заедно от 28 г., но от време на време имат различия. “С жена ми си говорим, с Валери Симеонов се случва по-рядко и това е проблем”, каза Каракачанов.

Той добави, че винаги е готов на диалог.

“Има колеги, които смятат, че с удряне по масата може да се решават проблеми. Това е въпрос и на характер. Не може да превъзпиташ някой, който е на 50 г.”, каза Каракачанов.

По повод разногласията с ГЕРБ за акциза върху бездимните цигари Каракачанов заяви, че е за всяка мярка, която ще донесе повече средства в бюджета. “Не може миналия петък да идва председателката на парламентарната комисия да хвърля два листа и да казва: “Подписвайте, че бързаме”. Малко уважение е необходимо, ние сме коалиционен партньор. Трябва да има диалог. Не съм против мерки, които пълнят бюджета, но те трябва да се обсъдят”, каза Каракачанов.