Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това явно е някаква мода сред тая прослойка (не знам как другояче да ги категоризирам) - селфи/портретна снимка, към която е прикрепено някакво невнятно излияние, пълно с правописни и пунктуационни грешки, и в което отсъстват всякакви логични връзки.

Сега ми става ясно защо Славея си пуска селфита, с които обявява, че ѝ се повръща от майки на деца с увреждания - то по наследство се предава явно. А на Илияна специално бих искала да кажа, че аз съм само 5 години по-голяма от Славея, и добре помня каква съм била на 34.

На 34, госпожо Раева, си завършен човек, имаш професия, или поне нещо, което правиш, за да се издържаш, имаш смислени занимания и най-вече (отдавна всъщност) си се научил да се изразяваш по разбираем начин.

На 34 не си бледна девойка, "изляла душата и мислите си на един дъх", освен ако не си някакъв инфантил, който смята, че "правенето на инициативи и НЕЩА в домовете, и ходене в лагер за бежанци, за да им носи дрехи и храна" е достатъчно, за да се изразяваш компетентно и гръмко по теми, до които никога дори не си се доближавал.

Та, като майка на "млада жена", изляла душата и мислите си по този идиотски начин, можеше просто да кажете "Извинете дъщеря ми", а не да обяснявате, че някой ѝ завижда, защото е дъщеря на "Илиана и Наско". Сигурна съм, че едва ли някой иска да е на нейно място - и сега, и въобще.

*От фейсбук