Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Две момчета от Провадия - едното непълнолетно, другото малолетно, са предадени на инспектор от Детска педагогическа стая и Районна прокуратура в родния им град, след като успяха да задигнат две леки коли.

Момчетата решили да си разнообразят ваканцията и се заглеждали по коли с оставени ключове на таблата. Така в рамките на няколко часа успели да задигнат пежо и опел, паркирани за малко на различни места в града. Били спипани малко след втората кражба. Момчетата така и не успели да обяснят какво точно мислели да правят с откраднатите коли. По случаите има образувани досъдебни производства.

Друг небрежен шофьор беше обран във Варна. Мъжът паркирал апела на бул. "Съборни" в морската столица. Тъй като излязъл от возилото за малко, оставил един от прозорците отворен. Така останал без чантата, която била в автомобила. В нея имало лични документи, мобилен телефон, банкови карти и 2460 лв.

След проведени незабавни оперативно-издирвателни дейности полицаите задържали 28-годишен мъж от варненското село Долни Чифлик и 44-годишен варненец, двамата известни на МВР. По случая има образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжете са задържани за срок до 24 часа. Вещите, обект на кражбата, са намерени и иззети.