Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Група пияници от ромски произход  нападна работници, ремонтиращи оградата на училището в Угърчин, научи "24 часа". Информацията бе потвърдена от полицията, която не съобщава подробности, тъй като в момента се разпитват свидетели и пострадали.

Екшън-изпълнението се разиграло около 13 часа, разказа директорката на училището Олга Петрова. Четирима работници, които поправяли оградата, безпричинно били атакувани от преминаващи трима видимо пияни младежи. С псувни и обиди циганите погнали работницити с ножове и брадва. Те пък побягнали към сграда на училището, за да се скрият, но нападателите успели да счупят стъклопакета. От разхвърчалите се стъклата пострадали Тони Кочев и негов колега - те били прегледани и превързани в Спешна помощ.

Свидетели на грозната сцена станали деца и граждани. Те разказали, че преди да стигнат училището пияните имали спречкване с други жители на Угърчин. С това "подвизите" им не свършили, нито желанието за конфронтация.

След като бягайки напуснало полесражението, агресиращото трио влязло в къщата на възрастен мъж, за да се саморазправя и с него. На улицата при оттеглянето си блъснали старица, която е с охлузвания.

Полицията издирва нападателите, чиято самоличност е известна, работи се по изясняване на случая.