Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Да, започвам да осъзнавам, че битката с комунизма изобщо не е свършила, нито че полето на тази битка е била само злощастната територия на Източна Европа.

Битката е за господството над целия Свят и нашия болшевишки комунизъм е само една страница от тази битка, която засега можем да смятаме за относително неуспешна за болшевизма. Но не и за другите форми на комунизма, които сега са навлекли доспехите на либералната политкоректност. 

Впрочем, подлостта на модерния Newspeak на политическата коректност се състои даже и в това, че корумпирайки езика на човечеството по Оруелски модел, обърква понятията либерално, тоест свързано със и изповядващо свободата, с неокомунистическата форма на опресия, представяна като уж свобода на мисълта, имаща обаче задължителен характер.

Борбата с комунизма не е свършила и онова, което се вижда трудно от мнозина е, че той е стиснал здраво за гушата западният интелектуален елит, който сега е начело на атаката за неговото глобално господство, след като грубият сталинизъм сякаш не успя еднозначно да завладее света. Както изглежда, когато Сталин или Ленин се провалят, веднага откъм Запада възниква призракът на глобалиста Троцки. Или поне на Бърни Сандърс.

*От фейсбук