Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЕДИН от най-желаните ергени в родния футбол Николай Димитров-Хичо най-сетне си намери майстора. Футболният национал е лудо влюбен в красивата Весела.
Двамата са заедно от пет месеца, но досега успяваха да скрият връзката си от любопитни погледи. Нищо чудно след Нова година най-близките приятели на влюбените да получат красиви сватбени покани.

"С Хичо наистина обсъждаме въпроса за сватба. Винаги


очаквайте неочакваното


Двамата сме готови за нещо по-сериозно", заявява само пред "168 часа" красивата Весела.
Хичо показа новата си изгора за пръв път по време на лагера на националите в Правец. Тогава Веси пристигна в хотела заедно с първата си приятелка Николета Лозанова.
И докато Николета се гушка с Божинов във фоайето на хотела, Весела и Хичо си гукат любовно няколко сепарета по нататък. Бившият халф на "Левски" явно сериозно е хлътнал по новата си приятелка. Два месеца след началото на връзката им той кани гаджето да живее с него в Истанбул, където играе за местния "Касъмпаша".
"Запознахме се във фейсбук. Бяхме се виждали по дискотеките, но въобще не сме говорили. Брат ми е голям фен на "Левски" и ме накара да потърся Николай във фейсбук. Писах му, а той ми отговори съвсем официално. След няколко седмици той ми писа и така се сближихме", споделя Весела.


Тя не крие, че заради нея Николай Димитров се разделя с дългогодишната си приятелка Сузана.


"По времето, когато се видяхме за пръв път, и двамата бяхме обвързани. Затова и се ограничавахме само с разговори. Жертва сме на любовта от пръв поглед. Много скоро разбрахме, че сме един за друг и прекратихме старите си връзки", спомня си софиянката.


В момента тя учи, а преди това е работила като сервитьорка в столично заведение. Весела прекратява работа и се мести в Истанбул. Въпреки
рязката смяна на околната среда


се чувства повече от добре.


"Не скучая в Истанбул. Разбирам се с хората на английски. Чакам да свършат тренировките на Николай и тръгваме на разходка. Поне в този град всеки ден може да видиш нещо ново. Често излизаме със Сърмов (също национал и играч на "Касъмпаша" - б.а.) и неговата приятелка. Имаме достатъчно забавления и въобще не ми е мъчно за България", категорична е Веси. Тя се сприятелява с Николета Лозанова покрай футбола. Двете мацки се виждат заедно на общо парти с участието на красавици и футболисти.
"С Николета се запознахме покрай футбола.


Оттогава сме неразделни


но контактуваме в интернет. Есемеси, съобщения, фейсбук и чат. Трябва да поддържаме нашия лагер. Знаете, че в националния има много интриги и се делят на групички. Защитаваме нашите интереси", категорична е Весела.


За да докаже своята любов към Хичо, Весела е татуирала на ръката си името на своя сериозен приятел

ЗАВИНАГИ: Весела е татуирала на ръката си името на любимия си.
ЗАВИНАГИ: Весела е татуирала на ръката си името на любимия си.