Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ромското включване да заложи на покера

Винаги съм се възхищавал от гъвкавостта на патриотите, но напоследък задминаха жената-каучук, да ме извинят цирковите артисти.

Не знам дали си спомняте, че даже бяха събрали подписка да правят референдум срещу влизането на Турция в ЕС, а сега богоугодно крепят братството на премиера с Ердоган – не че има лошо в добрите отношения, но нали точно тях избраха да са скандалджиите? Клиентът им е разочарован –

уж си взех билет за бокс, а попаднах на “Лебедово езеро!”

Споменавайки референдум, как да забравя, че патриотичният българин твърдо поиска мажоритарен вот? И че точно тогава патриотите застанаха на една страна от барикадата с грантоедната общност? Да, баджанакосаха се с петата колона, която уж щяха да овалят в катран и пера.

А и обидиха русофилите заради руския патриарх. А нали русофилите ги избраха? Да продължавам ли?

Гневно заклеймиха нашествието на мигрантите, но неотдавна прокараха закон, който дава правото на бизнеса да си внася без проблеми работници от най-мизерните държави. И да им отваря вратата към българското гражданство.

Бизнесът искал поне 500 000 дрипльовци сега и веднага? И откъде ще ги вземе? При тези заплати най-вероятно от Пакистан, Бангладеш, Сомалия. Пита се

защо изобщо вдигнахме оградата по южната граница

Г-н Валери Симеонов, да му даде бог Хермес живот и здраве, напоследък блести със смели бизнес инициативи. Да вземем силното му желание да отприщи пак пушенето в заведенията.

Силна бизнес идея, но нали точно патриотите бият тъпана за демографската катастрофа? Как сега спасяват българския ген? Първо – като вкарват най-мизерните бачкери, та да не се налага да вдигат заплатите, за да задържат българите на територията. И второ – пуши цигари, народе мой, и мри по-бързо. Защото знае се, че

тютюнът

скъсява живота с около 10 години

Стига сме се мотали, дайте по-бързо да опразваме пустата земя колкото човешка длан и това небе, в което вехтите МиГ-29 трябва винаги да летят на завой, за да не нарушат чуждото пространство.

Никотинът е заразата с най-дълъг обсег на поразяване. СПИН се хваща само от най-непосредствена обмяна на телесни течности, грип от 30-50 сантиметра, а никотинът действа от 5-10 метра по въздуха. Веднъж вдишан, той постепенно създава никотинова зависимост.

Ако ходиш редовно на кръчма, няма начин да не пропушиш, защото никотиновата зависимост вече е променила биохимията на мозъка. Затова добрият баща никога не пуши в една стая с детето. Защо бащите на нацията правят точно обратното?

Хареса ми само инициативата на г-н Валери Симеонов да вкара ред в хазарта. Даже ако може изцяло да го забрани, ще е най-добре. Който толкова държи да си профука наследството, ей го Монте Карло.

Уви, оказа се, че г-н Симеонов предлага

да се върне тайната кой печели джакпота

Но тогава откъде ще знаем, че късметлията с петте милиона не е племенникът на шефа на играта? Ще ни го гарантира чиновникът? Мерси боку.

Народът ни и без това се терзае от съмнения. Той не е забравил, че преди около 2-3 години в два последователни тиража на тотото се паднаха едни и същи числа. Ако например шансът да се паднат веднъж точно тези числа е едно на 3,5 милиона, шансът да се паднат 2 пъти е 3,5 милиона на квадрат, т. е. веднъж на 12 трилиона приблизително. След толкова тиражи изобщо няма да я има Вселената. Винаги съм казвал, че който ги измисля тези числа, не трябва да злоупотребява с тревата!

Шегувам се, разбира се. Всички виждаме как открито и честно въртят едни малки топки по телевизията. Обаче както споменах по-горе, народът е станал параноичен, защо още да го дразним?

Аз лично съм много по-загрижен какво държавата прави с отчисленията от хазарта. Чух, че отивали за спорта.

Спортът прославял България. Нещо не съм забелязал

напоследък. Отчаяните запалянковци от агитките даже не могат да нарекат някого “шебек”, защото преди бяха само мили родни хулигани, а сега ги изкарват и расисти – по терена тичат само африканци и латиноамериканци, тук-там някой заблуден азиатец. Я си ги обидил, я работата веднага стига до Сорос.

Според мен постъпленията от хазарт трябва да отиват само за обучение по хазарт. Както е с шофьорската книжка. Първо караш курсове и чак тогава ти дават тапия да играеш на лотария, да търкаш картончета или да влизаш в казино. Защото сега масово се нарушават всякакви правила на логиката.

Чух, че най-зарибени били недипломираните роми. Оня ден заставам пред тотото във “Факултето”. Спирам един поизпаднал на външен вид ром и го питам кой клас е завършил. Той ме гледа с квадратни очи и произнася: “Ъ?”.

Обнадежден, предлагам му да играем на ези-тура. Той ми дава един лев, аз прибирам 50 стотинки, а за останалите хвърляме монета. Вместо да се зарадва, той ми показва среден пръст и влиза в будката, за да си купи картонче и да го трие, въпреки че там съотношението е много по-неблагоприятно.

Значи човекът има природна интелигентност, но му липсват знания.

При ези-тура разчита

на логиката, а при

картончето – на магията!

Само няколко часа уроци и ще се откаже от магията и ще започне да смята коя игра повече му удължава удоволствието от загубата. Например рулетката има 36 червени и черни числа, плюс една зелена нула. Заложиш ли 1 чип на число и улучиш, получаваш 36 чипа печалба. Но шансовете са едно на 37. Значи чисто статистически можеш да залагаш 37 пъти, преди да си останал без никакви пари. Така, ако залагаш само на цветове, ще проточиш удоволствието максимално.

А какво да кажем за тези игри, при които само 30-40 на сто от залозите се връщат като печалба? Две завъртания и изгаряш гарантирано. Разликата между кефа и акъла се скъсява максимално.

Затова е нужно

обучение по хазарт

– българският народ трябва да познава своите шансове! Ще му помогне и при политически вот.

Хазартните игри имат нужда от една радикална реформа – на всеки фиш, билет, картонче трябва да пише какъв процент от залозите се връщат като печалби. Само това е нужно и разумът ще вземе нещата в ръцете си. Същото трябва да пише и на избирателните бюлетини – какъв процент от обещанията ще се превърнат в реална политика.

Защо на цигарените кутии може да пише, че пушенето е вредно за здравето, а на фишовете и лотарийните билети (оставяме бюлетините настрана) да не пише колко пари се прибират без никакво разиграване? Безпаричието също е вредно за здравето. Доказано скъсява живота, вреди на демографията и на националната сигурност.

Един истински патриот на висок пост би организирал в смесените махали клубове за покер, блек джак и други игри на щастието, но само на обществени начала. Никакви отчисления за организаторите. За помещенията ще се искат

европейски субсидии по линия на ромското включване

Така малцинството и мнозинството ще общуват конструктивно, ще се опознават взаимно, ще се преодолява отчуждението.

Някои експерти твърдят, че покерът не е хазартна игра. Всичко било математика и психология. Още по-добре! Нека умните да печелят, а на глупавите да им дойде акълът. Нали това иска всеки истински патриот?