Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Абитуриентът, който бе арестуван зрелищно от маскирани полицаи пред двора на училище в Смолян, вероятно е отишъл с пушкалата, за да бъде забелязан от съучениците си и момичетата. След сигнал, че носи автомат "Калашников" и пистолет на място е изпратен екип от Специализирано тактическо звено за бързи действия при ОД на МВР – Смолян и е арестуван.

Марин се появил пред училището, където изпращали абитуриентите с джип Мерцедес G-класа, който не е негов. При обиска са намерени газов пистолет без документ за произход и автомат, който се е оказал бутафорен. Арестът е станал пред погледа на много ученици и родители, тъй като гимназията по икономика изпраща днес 69 абитуренти. Сред тях била и майка му.

"Марин завършва "Икономика и информационно осигуряване".Никога не е имал лоши прояви. Винаги е бил много патриотично настроен. Обличаше много често тениски с трикольора", каза директорката Мария Мечкарска, която не видяла зрелищния арест, тъй като била в двора на училището за предстоящото тържество. Марин е член е на патриотичния клуб "Родопски хайдути". Работел като охрана в местна дискотека.

Четете още:

Маскирани полицаи арестуваха абитуриент пред родители и съученици

Марин има снимка с автомат в личния си профил във Фейсбук.
Марин има снимка с автомат в личния си профил във Фейсбук.