Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ВЛЮБЕНИ: Николета и Валери се усамотиха на лагера в Правец, далеч от останалите футболисти.
ВЛЮБЕНИ: Николета и Валери се усамотиха на лагера в Правец, далеч от останалите футболисти.

"ГЛЕДАТ се на кръв, не си говорят и не сядат на една маса. Дори следят кой от другите момчета ходи в противниковия лагер. Върнах се в първи клас, когато не можехме да си разделим най-хубавото момиче", споделя пред "168 часа" играч от националния отбор по футбол, който имаше нещастието да прекара няколко дни в компанията на Ники Михайлов, Благой Георгиев и Валери Божинов.
Големите звезди от националния отбор по футбол трудно издържат да се застоят в едно и също помещение. Валери Божинов и Ники Михайлов не си говорят, не се поглеждат дори. Досегашният най-добър приятел на Валери Благой Георгиев, вече е в лагера на вратаря. Скандалът между двамата е заради жена. Плеймейтката Николета Лозанова успя да изпокара футболистите
"Нямам какво да деля с Валери. В различни моменти от живота ни сме ходили с една и съща жена. Не съм притеснен от този факт. Отнасям се добре към всички момчета", категоричен е вратарят на държавния тим Николай Михайлов.
Думите му очевидно не кореспондират с действителността. На лагера в Правец синът на Боби Михайлов в компанията на набожния Благой Георгиев стоят на една маса с няколко красиви плеймейтки. Само на няколко метра от тях е Валери Божинов, който е поканил в хотела своята приятелка Николета. Двете групички си хвърлят отровни погледи. Когато пристига в хотела, Николета минава на два метра от бившия си приятел Ники. Двамата не си казват дори едно "здрасти". По време на тренировки, в ресторанта или в лоби бара на хотела Валери Божинов и Ники Михайлов демонстрират същата студенина помежду си.
"Не е имало някакъв страхотен скандал. Напрежението е заради Николета. Всички знаят, че тя беше гадже на Ники, но малко са посветените в интимната й авантюра с Благой Георгиев. Сега Ни Ло е в обятията на Валери. Тримата явно все още не могат да възприемат факта, че са баджанаци и сигурно оттам тръгнаха дрязгите. И все пак Ники и Благой се спогаждат добре. Явно Валери най-много се притеснява от тази ситуация, а може и да е чул подигравателни подхвърляния зад гърба си", коментират страничните наблюдатели в националния отбор
След като разбира за връзката на Валери и Николета, Благой Георгиев има сериозен разговор с приятеля си. Предупреждава го да не прави необмислени решения, защото веднъж ако се раздели с Алисия, тя повече не би му простила. Въпреки приятелските съвети Валери е категоричен, че Николета не е просто авантюра и остава с него.
"Благой го е предупредил, че не си заслужава да си разваляш семейството заради Николета, но той не иска и да чуе. Приятелката на Благо, Христина, е много близка с Алисия и той е на нейна страна", казва съотборник на футболистите.
Нещата са стигнали дотам, че враждуващите лагери следят кой от останалите играчи къде сяда.
"Сега като седна при вас, някой ще почне да ме гледа лошо и ще спре да ми говори. Не знам дали е безопасно въобще да стоя тук", провиква се на всеослушание Ивелин Попов на лагера на националите в Правец. Цапнатият през устата играч отива да си поговори с Валери Божинов и Николета, които се гушкат на удобно кресло във фоайето на хотела. Попето изрича на глас притесненията на повечето си съотборници, които знаят за обтегнатите отношения в националния и се чудят дали няма да се прецакат, ако покажат приятелско отношение към Ники Михайлов или към Валери Божинов. На Ивелин Попов явно не му пука и той сяда при влюбената двойка като обсипва с комплименти красивата Николета. В това време Благой Георгиев и Михайлов-младши разказват някакви много смешни истории на заобиколилите ги красавици и сочат към Божинов и Николета.
"Сигурно ви обсъждат сега", закачливо подмята Ивелин Попов на влюбените гълъбчета.
Момчетата от българското първенство бързат да се разкарат от полесражението в главното фоайе и гледат да си намерят по-спокойни местенца, където да поиграят карти или електронни игри.
"Лошото е, че тази вражда се пренесе и на терена."

Рангелов не говори с никого

НАПАДАТЕЛЯТ на "Макаби Тел Авив" Димитър Рангелов хич не се впечатлява от любовните драми в националния отбор. Футболистът показва пълно пренебрежение към случващото се в отбора извън тренировките и мачовете. В свободното си време Рангелов седи отделен от останалите и почти през цялото време пише есемеси от мобилния си телефон. Нито един от останалите играчи не се престрашава да завърже разговор с национала, който е сложил слушалки на ушите си, за да подскаже на останалите, че иска да е съвсем сам.

Матеус се прави на ДАНС

Треньорът Лотар Матеус измисля какви ли не хватки само и само да държи под контрол звездите на държавния ни тим. По време на лагера в Правец треньорът искал да прегледа видеозаписите от хотела, за да види дали някой от подопечните му мъжкари не се натиска с някоя от 12-те плейбойки, които се подготвяха в същия хотел. След мача със Сърбия германецът обиколи няколко столични заведения, за да лови пияни национали. Матеус отсега е обявил, че няма нищо против купоните след мачове, но пиянстването ще се наказва с изхвърляне от отбора.

 

САМ: Димитър Рангелов няма приятели в отбора.
САМ: Димитър Рангелов няма приятели в отбора.
ОТБОРИ: Лагерът на Ники Михайлов и Благо Георгиев е срещу Валери Божинов и Николай Димитров - Хичо.
ОТБОРИ: Лагерът на Ники Михайлов и Благо Георгиев е срещу Валери Божинов и Николай Димитров - Хичо.