Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Доналд Тръмп и Ким Чен Ун може да си поделят Нобеловата награда за мир Соломон Паси СНИМКА: 24 часа/архив

Срещата между американския президент Доналд Тръмп и Ким Чен Ун ще бъде голямо решение. Имам информация, че тя ще се проведе в Сингапур. Мисля, че с Ким трябва да се преговаря нестандартно“. Така определи предстоящата среща между Тръмп и Чен Ун пред БиТиВи бившият външен министър Соломон Паси.

Според него, най-интересният въпрос е дали ще бъде дадена Нобелова награда за мир, заради приключването на войната на Корейския полуостров". Той допусна, че може да бъде поделена между двамата лидери.

"Думите в политиката вече имат все по-малко значение. Важни са делата. Контрастът между думи и дела става все по-голям, за добро или зло. Районът на Североизточна Азия е много интересен. Той е много бълбукащ в чисто геостратегически план. Ние от Атлантическия клуб от 11 години призоваваме ЕС да вземе отношение по събитията там. Щом ЕС иска да бъде главен играч в геополитиката, трябва да вземе участие в случващото се. За съжаление Брюксел отказва. ЕС се провали в това отношение, дано американците успеят", категоричен бе Паси.

Коментара ()

Вашият коментар