Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Масивен инфаркт е причинил смъртта на шофьор на бус, пътуващ по линията Ловеч-Троян в събота. Сърцето му било изключително увредено, разкри съдебен лекар. Освен това мъжът бил със свърхтегло - наложило се полицаи и медици дружно да го измъкват от возилото.

62-годишният Емил Цонев работел във фирма "Глория турс" от около година, но имал дълъг стаж зад волана в други предприятия. В почивния ден натоварил пътниците на ловешката автогара и тръгнал по график в 14 часа към Троян.

На около десетина километра от Ловеч, до разклона за с. Хлевене, усетил че му прилошава и свърнал вдясно извън платното. Захлупил се върху волана и издъхнал. Бусът се спрял в канавката, а пасажерите останали невредими, изживели само уплах от кончината на водача.

Колеги на Емил и негови познати разказаха, че бил добър и тих човек - не влизал в конфликти, природно интелигентен със свежо чувство за хумор. Гордеел се с дъщеря си, която завършила висшето си образование и започнала работа в болницата. Наскоро прекарал бронхопневмония, но бързо се възстановил и отново подхванал шофьорлъка.