Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Този пост е за хората без критично мислене, които по моите скромни преценки са над 80% на територията. Хора, които не само не могат да различат сатирата и сарказма от реалния живот, но хора,които реагират първосигнално на всичко, което чуят и видят по медиите като го приемат за чиста монета без да си напрегнат поне малко мозъка и да си кажат: „ Абе нещо не ми се вързват нещата!” Затова тези хора приемат един бански, нахлузен на главата на човек за полицейска маска или вярват, че една тенджера поставена на главата на човек е полицейска или рицарска каска в зависимост от обстоятелствата. Това, че някой ви казва, че тенджерата е полицейска каска, представяйки се за официално лице, не е задължително да му вярвате! Както не е задължилтено да вярвате на глупостите, с които ви засипват по-голямата част от българските медии или политиците!

Преди много години като бедна студентка в сащ се грижех за един възрастен дядо, който имаше деменция. Той като гледаше сатиричните шоута по телевизора, непрекъснато псуваше „идиотите политици.” Особено Буш Старши по време на войната в Залива, когато комедиантите го спукваха от бъзик за най-различни неща (както и трябва да правят сатириците в свободните държави). Та единствените, които им се хващаха на скечовете и ги приемаха за реалност бяха много възрастни хора, с много ограничени мозъчни функции --- като този дядо, който ужасно се ясосваше на актьорите, които се подиграваха с Буш, защото ги мислеше за Буш. Няма да забрава как той все ми казваше:

„ Погледи какви идиоти ни управляват.” А аз дори не го разубеждавах, защото знаех, че няма смисъл.... Та мозъчното ниво на много хора в Бългрия е на нивото на този дядо, само че ужасът е, че тези хора не са стари и че също така гласуват!