Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Привет,

Господин Кошлуков!

Като човек, който допринася по някакъв начин към развитието на обществената култура и информираността на обществото като цяло , се обръщам към Вас с цялото си уважение !

Знам,че е възпитано първо да се представя, но предвид темата

за която се обръщам към вас имах желание да започна съобщението си по този начин.

И така, аз освен, че съм Ваш искрен почитател съм и жертва на Вашето изказване във вторник на 10.04.2018 под формата на комичен статус тук във фейсбук събудил множество недобродетели във вашите последователи спрямо мен - Александрина Иванова ( участничката в Стани Богат).

В никакъв случай не се обръщам към Вас с цел да се оправдавам или да обяснявам за това защо съм се представила по този начин в предаването. Дори имах намерение да не отговарям на нито една нападка по мой адрес, защото смятах, че това е най-достойната реакция. Постарах се да не обръщам внимание на коментарите на непознатите за мен хора от сорта на - " Много си проста, дано нямаш поколение" , " Дано никога не завършиш" , " Такива като теб трябва показно да се линчуват" и още много подобни и много коварни изказвания по мой адрес, но някак си не можах да подмина вашите коментари. Може би заради голямото си уважение към Вас, може би заради това , че сте популярна обществена личност не можах да го подмина.

Това,което бих искала най-искрено да ви споделя е, че наистина не съм очаквала от личност като Вас да подтиква хората към това да бълват омраза, да бъдат лоши и осъдителни , да сгазят и да унизят показно едно 22-годишно момиче. Факт е , че в резултат от цялото напрежение и целия стрес покрай снимките казах на глас своите неправилни разсъждения, които подчертавам са породени изцяло от въпросите на водещия отправени към мен . Подведох се, притесних се и направих грешка - Съжалявам!

Но Вие, Господин Кошлуков, като човек, който прекрасно знае как медиите умеят да смачкат всеки стъпил накриво пред екрана, като човек, който многократно е бил жертва на хорски нападки и публични спекулации, Вие Господин Кошлуков, наистина ли решихте да сложите етикет на 22-годишно момиче, което е допуснало грешка. Пуснахте бомбата знаейки, че някой някъде ще страда , че нечие семейство ще страда, че всички близки ще се притесняват!? Вие го направихте непоколебимо и дори гордо отговаряте на нападателните коментари като ги подкрепяте. Да, този човек към чийто морал посегнахте Вие и стотиците Ваши последователи съм аз - Александрина на 22 години, която прекрасно знае на чия държава Анкара е столица, защото многократно я е посещавала , Александрина, която първосигнално се довери на знанията си и каза ,че слънцето изгрява от Изток(дори и в предаването е излъчено), но след поредица от разговори с Господин Билалов бях разколебана в знанията си и допуснах грешката, която сега благодарение на Вас цял живот ще ме преследва! Като човек, който знае как се монтират кадри, като човек , който не веднъж е виждал сглобени свои думи в цели изречения, целящи да го унизят, Вие за миг не се ли замислихте ,че е възможно да съм била подведена, че е възможно да съм била адски притеснена и объркана, за да изрека тези грешни разсъждения?!? Не се ли сетихте за Божието правило - "Човешко е да се греши, божествено е да се прощава!"?!? Нападнахте някого, който няма никаква сила да се защити, създадохте предпоставки за дългогодишен тормоз спрямо мен и моето семейство без за секунда да помислите, че и аз съм човек, че и аз на 22 години имам правото да греша и да се поучавам от грешките си без да ме линчуват показно. Че и около мен има хора, които ме обичат и които ще страдат хиляди пъти повече от мен, че аз изрекох грешни разсъждения, но НЕ убих човек, не накарах никого да страда и не обидих никого. Защо моята грешка стана по-обсъждана и критикувана от всекидневните убийства и насилствени посегателства!?

Да, аз не успях да овладея притеснението си и да мисля и говоря трезво; да, знам, че на тази възраст тепърва ми предстои да уча много неща , тепърва ще падам и ще страдам от грешките си като всеки на моята възраст. Тепърва ще понасям критики за това, което не знам и което знам. Всичко това ми предстои и се чудя защо трябваше да бъде толкова коментирана моята грешка, защо трябваше да ме нападате и разпъвате на кръст , защо никой не се постави на мястото ми, не помисли и за секунда, че може би съм се притеснила , че съм се подвела и съм започнала да говоря пълни глупости, за които всъщност се извинявам в ефир , но естествено това не е излъчено.

И въпреки всичките си недостатъци знам едно нещо, което вие НЕ знаете - а именно, че най-човешкото качество на света е не да стъпчеш онзи, който е паднал , а да му подадеш ръка! Знам, че това е най-високият критерии за това какъв човек си!

С цялото си уважение Ви казвам ,че Вие Господин Кошлуков не притежавате това човешко качество и това е най-лошият етикет , който някой може да притежава.

Въпреки всичко, всички мои близки искрено се гордеят с мен, защото това да бъда човечна и да помагам на другите, а не да ги мачкам, е водеща сила в живота ми и винаги ще бъде!

Въпреки, че всичко това, което се случва ще повлияе на начина ми на живот и ще ми отнеме възможността да изграждам хорското мнение самостоятелно, ( защото повечето вече ме знаят като "кухата лейка, която взе над 2 бона от Стани Богат") аз никога няма да спра да се развивам положително. Никога няма да се откажа от това да призовавам хората на първо място да бъдат човеци! Никога няма да спра да се образовам и да се боря за това, хората да виждат в мен човека,който съм , а не това, което Вие им предоставихте пред очите! И винаги ще има неща, които не знам, винаги ще има какво да науча и винаги ще правя грешки, защото това е нормалният житейски цикъл! Защото, Господин Кошлуков, аз съм човек и като такъв винаги ще притежавам правото да греша! Защото няма безгрешни хора!

Дори не съм сигурна ,че това мое съобщение ще стигне до Вас. Ако стигне, не съм сигурна ,че ще отделите време да го прочетете. Но ако все пак го направите, ще съм Ви искрено благодарна и най-много ще се радвам ако по някакъв начин съм Ви накарала да се замислите кои са най-важните човешки качества и че е най-големият грях именно те да се пренебрегват. Искрено се надявам ,че ще разберете, че чрез това съобщение към Вас не целя да бъда оправдана, защото освен близките ми никой друг не може да разбере грешката, която допуснах. Защото само хората около мен знаят, че прекрасно знам всичко онова , за което ме нападнахте. Не незнанието ми или както вашите последователи се изказват "полуграмотността ми" са причината за глупостта, която изрекох, а нещо много по-силно от мен, което не можах да преодолея - притеснението! Това е фактор , който може би когато сте бил на 22 години и върху вас е оказвал влияние. Фактор, който е научно доказано,че може да повиши до такава степен адреналина, че в мозъка започват да изскачат стотици мисли и варианти и да объркат и най-убеденият в знанията си човек! Може би ще кажете , че в такива ситуации се мълчи - да, но не! Бях посъветвана да разсъждавам, дори и да не съм сигурна, защото това щяло да се хареса на зрителската аудитория....

Извинявам се за това , че бях подвластна на този фактор и изрекох най-големите глупости! Взех си моя урок , но Вие и вашите последователи може би никога няма да оцените качеството да бъдеш човек преди всичко! Вие може би никога няма да научите този жизнено важен Божествен урок - да бъдеш човечен!

Благодаря за вниманието!

Желая Ви успех и късмет в живота!

Поздрави,

Александрина!

Четете още:

Майката на убития Георги в Борисовата градина: Лягам и ставам със студеното му лице. Дано не се е мъчил много

Затворникът беглец два пъти предаван от близки. През 1997 г. се променя до неузнаваемост като Арсен Люпен

3 жестоки трагедии в живота на семейство с 11 деца