Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ИНТРИГА: Ивелин Попов и компания са се събрали около плеймейтката Благовеста.
ИНТРИГА: Ивелин Попов и компания са се събрали около плеймейтката Благовеста.

СТРАХОТНО парти с много закачки, еротични танци и разменяне на телефони си спретнаха футболните ни национали и 12-те изящни гърли от конкурс на "Плейбой".
Хубавите момичета и момчета се засякоха в суперлуксозен хотел в Правец. Уж и на двете страни им беше забранено да контактуват, но хормоните не могат да бъдат спрени с ограничения и устни забрани. Не помага дори заканата на селекционера Лотар Матеус, че ще прегледа записите от хотелските камери, за да следи за издънки. В понеделник вечерта футболната тайфа примамва ослепителните блондинки и брюнетки в пиано бара и лоби бара на хотела и веселбата започва.
"Изключени ли са камерите", шегуват се помежду си футболистите.
"Вярно е, имаше купон. Продължи до късно, но си легнах към 12,30 през нощта. Всички присъстваха на него - Ники Михайлов, Благо Георгиев, Ивелин Попов. Запознахме се, веселихме се заедно. Не виждам нищо лошо", признава една от кандидатките за титлата "Плеймейт" - Аделина Цветкова. Ден преди да се контузи, Благо Георгиев е в стихията си. Няколко момичета се борят за вниманието му. Същото прави и Ники Михайлов. Вниманието им грабва "Мис Силикон 2010" Гергана Райчевска. Кандидат-плеймейтката призна, че е получила палави sms-и от родните национали, но категорично не пожела да сподели имената им.
"Естествено, че сме се забавлявали заедно. Не виждам защо всички са се притеснили от този факт. Все пак за успокоение на всички ще кажа, че

масова оргия не е имало

разказва Гергана Райчевска.
Най-безгрижен изглежда вратарят Ники Михайлов. Синът на БФС президента Боби Михайлов през цялата вечер е заобиколен от секси мадами. Ивелин Попов и Йордан Минев също гледат да не изостават със свалките. Двамата се борят за вниманието на Благовеста Бонбонева, която според слуховете е сигурна победителка в конкурса "Плеймейт". Кандидат-миската разказва на приятелките си, че се прибрала сама в стаята си след партито в понеделник, а Ивелин Попов твърди, че тя му е пускала оферти за вечерта.

Благо се измъква с непозната

НАЙ-НАБОЖНИЯТ измежду националите Благой Георгиев си тръгна с непозната мацка от лагера на националния отбор в 11 вечерта. Няколко часа по-рано Благо скъса мускул на тренировка и отпадна от сметките за мача със Сърбия. Контузията не помрачи настроението на Благо и той в компанията на Ники Михайлов уплътни вечерта в закачки с красиви миски. Малко след 11 часа луксозен джип "Порше Кайен" спря пред хотела. Благо без да губи време се мушна на предната седалка. Зад кормилото го очакваше красива брюнетка. Двамата с двеста километра в час отпрашиха за София.

СВОБОДЕН: Благо напуска хотела посреднощ.
СВОБОДЕН: Благо напуска хотела посреднощ.