Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БЪДЕЩЕ: Въпреки драмите в личния си живот, Алисия издава нов албум.
БЪДЕЩЕ: Въпреки драмите в личния си живот, Алисия издава нов албум.
Алисия научава за връзката на Николета и Валери преди повече от половин година. Докато ходи на участия в цялата страна и подготвя турне и албум, любимият й е самотен в Италия. По същото време Николета Лозанова се оказва с доста ангажименти на Ботуша. Не след дълго фолкпевицата научава, че мястото и в леглото до Божинов вече е заето. Въпреки изневярата, Алисия запазва самообладание. Категорична е, че иска постъпката на Валери да остане в тайна, а предстоящата им раздяла да премине мирно и кротко. Хитрата Николета успя да направи така, че горещата новина бързо да достигне до медиите. Плеймейтката се изнервя от продължаващите публични изяви на певицата и футболиста като двойка и решава да проговори.
"Знаех, че във връзката ни има трети човек отдавна. Не съм го научила от вестниците. Валери ме излъга, не оправда доверието ми към него. Бил е с Николета преди официалната ни раздяла", за първи път признава Алисия. Тя е категорична, че няма да разкрива подробности нито за любовния триъгълник, в който попадна, нито за новата изгора на Валери.
"Не желая да се принизявам на нивото на някои хора. Като майка не мога да си позволя да влизам в евтини конфликти и да правя реклама на Николета. Не искам един ден синът ми да научи за всички грозни сцени от последните месеци. И без това ще му е достатъчно трудно. Ще кажа само едно: Никога не съм правила пиар с отношенията ни с Валери. Когато бяхме влюбени, беше истинско. После всичко свърши", казва изпълнителката на "Твоя тотално". Алисия не крие, че последните месеци в живота й са трудни.
"Не ми е лесно, но продължавам напред. Болно ми не е само заради раздялата, но и заради грозния цирк, който се разиграва. Сякаш всички са против мен. Не съм изоставила нито ангажиментите, нито грижите за сина си. Подготвям нов албум, сама си водя детето на детска градина. Животът ми е нормален и искам всичко да приключи веднъж завинаги."
Въпреки добрия тон и спокойствието, които привидно запазва певицата, според нейни приятели тя все още е в шок от признанието на Валери, че се вижда с плеймейтката от една година.
"Ако беше казал два, три месеца, ок. Ясно е, че през последните месеци не сме заедно. Но една година е прекалено. Това е най-големият удар, който съм понасяла в живота си. Направи ме глупачка, като публично призна за изневерите си", гневи се певицата пред близките си.