Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЧАР: Николета бързо омая Валери.
ЧАР: Николета бързо омая Валери.
СКУБАНЕ на коси, чупене на маникюр и пукане на силикон. Страховити закани си отправят две от най-красивите жени в българския шоубизнес, които не могат да си разделят богат футболист. Уж дрязгите между Николета Лозанова и Алисия утихнаха. Уж фолкпевицата се беше примирила, че е загубила мъжа си Валери Божинов, който отиде в обятията на Николета. Уж всички бяха мили и възпитани. Всичко се оказа само наушким.
За примирие и дума не може да става, твърдят приятелите на българския национал. Настоящата и бившата подновиха военните действия. Поводът е наближаващият рожден ден на Николета.
"С Валери се чувстваме прекрасно. Знам, че ми е подготвил някаква страхотна изненада, но той си мълчи по въпроса. Сигурна съм, че знае как да ме направи щастлива", обяви пред "168 часа" красивата плеймейтка, която във фейсбук се е кръстила Ни Ло. Въпросната г-ца Ни Ло с нетърпение очаква да види какво й е приготвил новият мъж в живота й. Самият Божинов отказва да издаде изненадата, но твърди, че е много щастлив с новата си половинка. Явно наистина му е леко на душата. Откакто е с Николета, той подобри не само сексуалната, но и спортната си форма. Напоследък нападателят отново започна да вкарва за своя "Парма" и получи повиквателна от националния селекционер Лотар Матеус
Щастието на футболиста е помрачено единствено от Алисия, която се е зарекла да направи всичко възможно, за да вгорчи живота на мъжа, от когото има син.
"Алисия не може да преглътне новото си положение. Не спира да пише заплашителни и обидни sms-и на Николета. Двете дори от време на време се чуват по телефона и вдигат страшни панаири. Не вярвайте на Алисия, че е преживяла Божинов. Тя си иска мъжа обратно", разказа за "168 часа" близка приятелка на фолкпевицата. С наближаването на рождения ден на съперницата й Алисия още повече е засилила психоатаките по посока Италия.
"Сигурно не минава ден, без Алисия да изпрати обидно съобщение на Николета. Тя й отвръща с послания във фейсбук. Като две самоуважаващи се млади дами, двете се псуват със съвременни средства за комуникация. Сега Ники си е в България и това още повече нажежава обстановката. Всяка от тях предварително се осведомява за списъка с гости, преди да приеме да присъства на светско събитие", запознати с делата на воюващите гърли
"Не се натягам да обикалям по купони. Напоследък много внимателно си избирам ангажиментите и отказвам доста предложения" - споделя Николета. Нейният нов имидж не е никак случаен. Тя е обещала на Божинов да ограничи силно изявите на модния подиум, за да е по-близо до него. Според приятели на футболиста двамата с Николета дори са се разбрали да работят за бебе. Точно прекалената заетост на Алисия е и основната причина Божинов да потърси утеха на чужд силиконов бюст.
"Божинов сам си призна, че се е виждал с Алисия по няколко пъти в годината. Той си е в Италия, а тя не желае да жертва кариерата си. Двамата се виждаха само на празниците. Това тормозеше Валери и затова е решил да си потърси нова връзка. Алисия дори и сега продължава да настоява, че кариерата й е на първо място", разказва авер на Божинов. От друга страна, Николета е склонна да зареже модните фотосесии и да влезе в образа на добродушна домошарка, която чака с пантофи в ръка своя любим. Николета отлично знае, че бъдеще с Валери има само ако връзката им се скрепи с бебе, признават близките й. Плеймейтката обаче е бясна, че роднините и приятелите на Валери са на страната на Алисия. Макар футболистът да не се е чувал от близо две години с майка си Пепа и втория баща Сашо Ангелов, те напълно застават зад снахата. Нещо повече, твърдят, че няма и капка истина в слуховете, че именно фолкпевицата отдалечава Валери от семейството.
"Алисия ми е като дъщеря. Винаги съм я харесвала и каквото и да става, Алисия и внукът ми Валери могат да разчитат на мен и винаги са добре дошли в дома ми. Не познавам Николета, а и, честно казано, не желая", споделя свекървата Пепа.
"Това не е възпитанието, което дадохме на Валери. Не очаквахме да постъпи по този начин и да изостави жена си", добавя вторият му баща Сашо Ангелов пред "168 часа". Приятели на Валери също са категорични, че аферата "Николета-Божинов" ще приключи съвсем скоро.
"Въпрос на време е Валери да поиска да се върне при Алисия, но тя няма да го приеме обратно. Никой не харесва Николета", прогнозира близък приятел футболист на Валери. Недоверието към любовната история изнервя брюнетката. Като отмъщение плеймейтката праща sms на Алисия с текст от нейна собственост.
"Скрий се"
Дали красавиците ще разделят богатия футболист, остава неясно, но със сигурност и двете ще използват всички средства една срещу друга.

 

БЪДЕЩЕ: Въпреки драмите в личния живот, Алисия подготвя нов албум.
БЪДЕЩЕ: Въпреки драмите в личния живот, Алисия подготвя нов албум.