Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тази жена все още не си дава сметка за ролята, която има до Президента! И не разбира, че с незнанието си и твърдоглавието, което проявява в него, може да предизвика дипломатичен скандал. И съвсем не работи за съпруга си, та камо ли за България!

Повечето израелци са ентусиасти, идеалисти, хора, които вярват и осъществяват каузата си. Няма друг начин как да превърнеш пустинята в рай. И трябва много добре да разбираш и познаваш историята им, онези пионери, които преди 70 години се стекоха от цял свят в Обетованата земя след две хилядолетия изгнание, създадоха Кибуците и със своята самоотверженост възродиха Израел.

Да се появиш в дантели, посред бял ден, до скромно облечената съпруга на Президента на Израел, е все едно да кацнеш в сиропиталище с визонено палто и в пълен гламур.

Да не говорим, че нарушава първото правило на Протокола в такива случаи - Никога не отивай на гости в тоалет по-официален или по-"гламурен" от този на домакинята! Не засенчвай, който те е приел в дома си! Това е най-малкото проява на уважение.

Коментарът е от фейсбук