Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мъжът, заклал приятелката си, го заравят в село Свежен, а нея - в родния Кюстендил

Напълно разделени един от друг погребват 32-годишния Ради Енев и Илияна Митева, която той закла пред очите на 13-месечната им дъщеричка, а след това са самоуби.  Близките на момичето били категорични, че двамата нямат място един до друг на оня свят. Тя ще бъде положена в родния Кюстендил, а той - в село Свежен, където живеят родителите му Нели и Христо. Погребението на Енев е днес в 11 часа.

Две траурни агенции са взели смъртните актове на двамата. Според окончателното заключение на Съдебна медицина смъртта при Ради и Илияна се дължи на остра кръвозагуба в областта на шията. Експертите доказали категорично, че най-напред той  заклал нея, а след това е забил ножа в себе си. Това е причината за него да пише самоубийство, а за 29-годишната жена - убийство.

Трагедията е голяма, сега близките на Илияна няма да искат да видят майката и бащата на Ради, коментират съседи от блока на ул. "Димо Хаджидимов" в Пловдив, където стана клането. Според тях който и да отгледа детето, то няма да познава родителите си.

Ради и Илияна в дните, когато бяха щастливи. Сега ги погребват далеч един от друг. Снимки: Фейсбук
Ради и Илияна в дните, когато бяха щастливи. Сега ги погребват далеч един от друг. Снимки: Фейсбук

"Почивай в мир, братчето ми!!! Винаги си бил и ще бъдеш в сърцето ми!!!", е написал в профила си във фейсбук Асен Петров, брат на Ради. Двамата са от различни бащи и с голяма разлика в годините, но според съседи имали много силна връзка. Асен е публикувал и некролог на брат си.

Илияна завършила средното си образование в родния Кюстендил, след което дошла да учи висше образование в Пловдивския университет. Тук се запознала с Ради и двамата се задомили. Жената е работила в ЕВН.

Илияна била много фина и добра, твърдят съседите.
Илияна била много фина и добра, твърдят съседите.
Асен Петров, брат на Ради Енев.
Асен Петров, брат на Ради Енев.