Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В този бус натовариха труповете на мъртвите съпрузи.  СНИМКИ: РАДКО ПАУНОВ
В този бус натовариха труповете на мъртвите съпрузи. СНИМКИ: РАДКО ПАУНОВ

Ради Енев е убил съпругата си, а след това се е намушкал в шията. Това научи "24 часа" от източници, близки до разследването.

Вчера, когато телата на двамата съпрузи бяха открити в дома им в пловдивския квартал "Кючук Париж" неофициалната версия бе, че Илияна Енева първо е пробола мъжа си, а след това е сложила край на живота си. От полицията тогава отказаха всякакви подробности. Очаква се днес прокуратурата да излезе с официално прессъобщение по случая.

Дъщеричката на двойката, която по непотвърдена информация е на 1 г., е намерена жива в апартамента.

Вчера на мястото бяха шефът на пловдивската полиция Атанас Илков, началникът на Първо РУП Петър Тодоров, окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов и криминалисти. Те отказваха всякакви подробности.

Както вече "24 часа" съобщи, двамата съпрузи са живеели в панелен блок на ул. "Димо Хаджидимов". Вчера следобед роднина на Ради отишъл до апартамента, тъй като близките на семейството били сигнализирани, че от

апартамента на

младата двойка

се чува плачът на

малката им дъщеря

Човекът имал ключ от жилището, но не могъл да отвори, тъй като отвътре бил пъхнат ключ. Именно роднината подал сигнал на тел. 112.

Детенцето е намерено живо и здраво.

Екип на “24 часа” засече родителите на Ради, които бяха много разстроени. Майката беше обляна в сълзи и едва се крепеше на краката си. Те отказаха да говорят и побързаха да се качат в кола.

Съседи от блока твърдят, че не са чували скандали от младото семейство. Комшийката Зина Александрова каза, че познава мъртвия съпруг Ради от много време.

Бил добър човек

и имал добре

платена работа

До 2016 г. работел като стоковед във фирма за електрически материали. После се хванал на друга работа. Семейството отскоро живеело в апартамента в кв. “Кючук Париж”.

Това е трета поредна семейна трагедия в квартала. През януари 2016 г. Благой Сапунджиев гръмна с незаконен пистолет съпругата си и 5-годишната им дъщеря, докато са спели в жилището им. След това се самоуби. Причината за изстъплението била ревност към жената.

5 г. по-рано военният Георги Тепавичаров уби съпругата си Николина и двете им деца Илия и Ангел и се самоуби. Версията за случилото се бе дългове към банки.

Запечатана е вратата на жилището, където са открити мъртвите съпрузи.
Запечатана е вратата на жилището, където са открити мъртвите съпрузи.
Съседката Галина, която подала сигнала на 112
Съседката Галина, която подала сигнала на 112
СНИМКА: Евгени Цветков
СНИМКА: Евгени Цветков
СНИМКА: Евгени Цветков
СНИМКА: Евгени Цветков