Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Честит ви осми март на патерица!

Току що разбрах от една група, че майките на деца с увреждания или някакъв друг некласифициран проблем (като късно проговаряне), масово са били молени да не идват на тържествата по случай Осми март, за да не "развалят празника" на някого. А тези, които все пак са били канени, са били предупреждавани да следят децата си и при нужда да бъдат извеждания тия деца, за да не "развалят празника".

Ма, какъв празник, бе??? Омръзна ми от тая пионерщина. Кое ще развали това дете? Строя ли? Конкурс по ходене по права линия ли е това? Събрания на Хитлерюгенд ли са?

А децата със затруднения, които са ги махали в последния момент от рециталите за тържеството, щото, нали, не могат ясно да артикулират великите тъпотии за кокичета и "майчице мила, пълна с джолан"? Ами те???

И въобще, тия тържества за кого са??? Искам да знам. Кой е адресатът на тези тържества, защото ако е Атлетическият клуб към Менса, да знаем отсега и да пратим децата си в детското поделение на МОСАД, за да са готови за тъпото тържество на Осми март - изпънати, ходещи, говорещи когато трябва и въобще... подходящи.

*Коментарът е от фейсбук