Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Шумахера летял със 170 км/ч с ауди при гонка с полицаи Шумахера на преден план крие лицето си от фотообективите със синя качулка от анорак.

Прочутият автокрадец Иван Янински-Шумахера е летял със 170 км/ч с черно ауди без номера, след като полицейски коли тръгнали да го преследват за взривения банкомат в столичния кв. “Илиянци”. Това стана ясно в Софийския градски съд.

В неделя прокурор Виктор Тарчев поиска постоянен арест за Шумахера и тримата му приближени, обвинени за взривеното устройство на 2 март на бул. “Рожен” 36 в София. Според разследването мъжете задигнали близо 12 хил. лв. В стремежа си да съберат всички банкноти те отмъкнали и пакети със семена от цветарския магазин в съседство на взривения банкомат.

Мъжете, които имат тлъсти кримидосиета, бяха оковани с белезници след гонка с полицията от София до Ихтиман. В аудито освен Шумахера се возели и Юлиян Ценев-Байката, Росен Цветков-Ръкспина, Пламен Попов. Колата била открадната в Пазарджик.

“Не сме виновни! Натопени сме”, оправдаха се в един глас четиримата. Съдия Ралица Манолова обаче не им повярва и ги задържа за постоянно, като се позова на събраните доказателства. Част от отмъкнатите пари били намерени разпръснати под една от предните седалки на аудито. Други - в черен сак на мястото, където Шумахера и компания били задържани от полицаите в Ихтиман. В сака имало и автомат “Калашников” и пистолет.

Коментара ()

Вашият коментар