Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

с. Добревци, Ловешко  СНИМКА: Гугъл стрийт вю
с. Добревци, Ловешко СНИМКА: Гугъл стрийт вю

23-годишният Виктор Иванов остава за постоянно в ареста, след като Ловешкият окръжен съд прецени, че има опасност да се укрие, ако е на свобода. Младежът е обвинен в убийството на баща си Иван Христов - бизнесмен, известен производител на ябланска халва и локум, собственик на фирма "Богати".

Тялото му бе открито от брат му в къщата му в с. Добревци в неделя привечер. В главата на 47-годишния мъж зеела огромна огнестрелна рана.

След полицейски огледи и разпити бе открито оръжието, с което е било извършено престъплението. Ловната пушка "ИЖ" 12-ти калибър е законно притежавана от сина на жертвата, който е студент в Академията на МВР в Симеоново.

"Моля за по-лека мярка за неотклонение, за да мога да се грижа за болната си майка и по-малката си сестричка", каза в съдебната зала Виктор. Защитата му пък заяви, че ще се бори за пълното оневиняване на клиента си.

Според добревчани отношенията между Иван и Виктор се нагнетили, след като бизнесменът обявил своя извънбрачна връзка. Вероятно това е довело до кавга и умопромрачителна ярост у сина, смятат хората.