Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кубрат Пулев все още не знае кога ще бъде следващият му мач. Той се надява да се бие в Чикаго, където има доста българи.
Кубрат Пулев все още не знае кога ще бъде следващият му мач. Той се надява да се бие в Чикаго, където има доста българи.

Двамата са добри боксьори, но Уайлдър ще спечели. Ортис въобще не трябваше да получава възможност да се бие срещу Дионтей, защото беше хванат със забранени стимуланти. Не е честно спрямо другите боксьори, когато измамниците се връщат толкова бързо на ринга. Всеки, който е хванат с допинг, трябва автоматично да бъде дисквалифициран за 2 г. Но това е бокс, спорт без правила.

Мразя измамниците, защото аз работя прекалено здраво, за да постигна всичко. Това бе коментарът на българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев пред fightnews.com за предстоящия в събота мач за титлата на WBC между носителя на шампионския колан Дионтей Уайлдър и претендента Луис Ортис.

Американецът трябваше да защитава титлата си срещу кубинеца през ноември, но мачът бе отменен заради положителна допинг проба на последния. Впоследствие той бе оправдан.

Пулев обяви, че вероятно следващият му мач ще е през май или юни в Чикаго.

“С моя екип обсъждахме възможността за двубой срещу Томаш Адамек в Чикаго, но той е ангажиран с мач на 21 април в Полша и за него е твърде скоро да излезе пак на ринга на желаните от нас дати през май или юни. Мога да срещна всеки, на всяко място, но бих желал да предизвикам полски съперник, особено Артур Шпилка и Мариуш Вах - ще ви бия в собствения ви град”, каза още Кобрата.