Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Скъпи приятели, започвам работа в Българската национална телевизия. Благодаря за честта , за поканата, за възможността.

Познавате ме, ще се опитам да помогна с каквото мога, и ще полагам всички усилия за запазването на нейното реноме, за комуникирането и популяризирането на достиженията, успехите и най-добрите практики в културата, и разбира се, особено в литературата.

Винаги съм бил честен и морален, във всичко, което съм правил. Винаги съм стоял зад думите, изборите и решенията ми, и съм ги обяснявал. Това ми е дало стотици приятели, и уважение от мнозина. Създало ми е и много опоненти, дори и врагове, които са се почувствали недооценени.

Аз седя зад мнението ми, позициите и разбиранията, които имам, лични и професионални, изградени през тези близо 20 години опит сред книгите и хората, и стотиците хиляди прочетени страници. Работил съм всичко, свързано с книгите, ръководил съм повече от 200 души, успешен бизнес, и десетки различни начинания.

И тогава, и сега в БНТ, всичките ми усилия ще бъдат посветени на това, колкото може повече книги, добри книги, да стигнат до колкото може повече хора. Защото в началото на всичко е словото.

*Светлозар Желев във фейсбук