Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Момичето, шофирало "Поло"-то  изпаднало в шок от случилото си
Момичето, шофирало "Поло"-то изпаднало в шок от случилото си

Бизнесменът Асен Асенов от Смолян пострада тежко, докато се качва в кола пред склада си. Асенов бил на тротоара и се приготвял да се качва в джипа си "Тойота", когато 20-годишна шофьорка с червен Фолксваген, навлизайки в дясната крива на завоя губи контрол и блъска мъжа. Силно пострадали са долните крайници на бизнесмена, и двата са натрошени, но единият му крак повече е отнесъл от удара.

Младото момиче е с регистрация на адрес в Пловдив, но е с корен от с. Кутела. 20-годишното момиче се уплашило от случилото се, че припаднало и е прието в болницата в Смолян в шок. Екипът от "Спешна помощ" поема Асенов в тежко състояние. "Мъжът беше в травматичен шок с тежки травми на долните крайници", каза шефът на "Спешна помощ" . За живота на Асенов се борят в интензивното отделение на смолянската болница. Много е пострадал единия му крак, в момента е в операционна.

Според първоначални данни момичето не е било пияно, казаха запознати със случая. Едното от платната на околовръстния път в Смолян бе затворен за часове. 

През 2011 г. синът на Асенов Петър бе участник в друго произшествие на околовръстния път в Смолян. При тежката катастрофа зaгинa пpиятeлят мy - 18-гoдишния Димитъp Димитpoв. Тогава лeк aвтoмoбил “Mини Kyпъp”,coбcтвeнocт нa Aceнoв , ce yдpя в пapкиран тoвapeн aвтoмoбил “Cкaниa” на смолянска фирма. При тежки сблъсък с висока скорост и Петър и Асен излетели от колата. 18-годишният тогава Димитър , почина по-късно, а синът на Асенов Петър се отърва с фрактури.

Бизнесменът Асен Асенов е пометен през двата крака
Бизнесменът Асен Асенов е пометен през двата крака